StoryEditor
ShowbizNije bilo kemije?!

'Grozno sam se osjećala, ali nemam mu što zamjeriti…': ogromni šok u 'Gospodinu Savršenom', ispale dvije djevojke za koje se mislilo da će 'drito' u finale

14. listopada 2019. - 23:18
GS epizoda 21 (7)

Večerašnja epizoda "Gospodina Savršenog" donijela je gledateljima nekoliko iznenađenja, a budući da se radi o finalnome tjednu showa, nije ni čudo.

Počelo je sa šest djevojaka "još u igri", završilo s njih samo četiri. Dosadašnje favoritkinje i one koje su kotirale najviše u komentarima ekipe na društvenim mrežama, Emily i Barbara, napustile su show uz objašnjenje "Savršenog" kako "nije bilo kemije".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl) on

Iako je Mijo Matić od samoga početka pokazivao poveću naklonost prema lijepoj Dugorešanki Emily, ova studentica sestrinstva u Zagrebu nije se do kraja otvorila kad su u pitanju osjećaji, što je u konačnici postala prepreka njihovu odnosu.

"Mijo je pokušao iz mene izvući što ja za njega osjećam, ali to mi je i dalje teško definirati jer nisam tip koji se zalijeće s osjećajima", priznala je Emily nakon privatnog razgovora s Gospodinom Savršenim koji je prethodio ceremoniji.

On je pak zaključio da je "još uvijek distancirana" i izjavio: "Tko dopre do Emily, stvarno je sretnik!". Budući da on nije vidio smisla u daljnjem pokušavanju, s Emily se oprostio i ona je napustila show.

A uslijedio je za gledatelje možda i veći šok. Barbara, koju je Mijo odveo na prvi spoj, i koja je samouvjerenošću "gazila" maltene kao finalistkinja, nije "zaslužila" ružu. 

"Emily je jako draga cura i možda bi, da su druge okolnosti, bilo drugačije, ali ovdje zaista ne znam bi li se nešto promijenilo. A Barbara je super cura i zabavna, ali više od toga nema“, rekao je nakon ceremonije Gospodin Savršeni.

"Grozno sam se osjećala i bilo mi je teško, ali nemam mu što zamjeriti", kazala je Barbara, vidno potresena, ali kao i za vriejme čitavog svog vremena provedenog u emisiji, dosljedna sebi i iskrena.

Daljnju "borbu" za srce Mije Matića, osobnog trenera i bivšeg vatrogasca iz Siska, nastavljaju četiri djevojke: Silvia, Nuša, Mihaela i Nikolina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2021 21:10