ShowbizDok je čekala lift

'Dokaz da živimo među zlim ljudima...': bivšoj voditeljici netko u susjedstvu otuđio torbu, ono što je bilo unutra čini situaciju daleko gorom od 'obične' krađe

Piše J. V.
chivas_party5-180516

Živimo u državi u kojoj mnogi jedva krpaju kraj s krajem, koju vode političari o kojima rijetko koji njihov sugrađanin ima nešto lijepo za reći, u kojoj prizor ljudi koji kopaju po kontejnerima nije rijetkost, a nisu ni svađe i netrpljivost u prometu, na ulici...

Ali u neke se stvari jednostavno ne dira, a tu su i poznate vrijednosti za koje Hrvati vole reći da ih imaju. Poštovanje prema starijima, prema tradiciji, kao i nježnost prema djeci i gotovo savršeni, ali uvijek dobrosusjedski odnosi, tu su građani ove države "jaki". Ili bi trebali biti, vole tako reći...

No ono što je bivša voditeljica Ana Stunić "prijavila" na društvenim mrežama baca sasvim drugu sliku na sve gore spomenute "pluseve". Poruku je ostavila na Instagram storyju, dakle uskoro će biti obrisana, ali pravu prijavu policiji nije podnijela.

Ono što se dogodilo njoj i njenome suprugu zaista je toliko ružno da postaje neshvatljivo. Stunić je to shvatila kao "dokaz da smo okruženi zlim ljudima", a nažalost, ne vidimo puno drugih zaključaka. Netko je, naime, pokrao njenu bebu, nedavno rođenog sinčića Jonu.

Otuđio sve stvari koje uopće može posjedovati jedna sedmomjesečna bebica.

"Živimo u širem centru grada Zagreba, a dokaz da smo okruženi zlim ljudima je da zgrada u kojoj živimo nema lift, pa tako kolica ostavljamo u prednjem dijelu zgrade. Osim kolica, imamo i torbu u kojoj su nam potrepštine za bebu, znate ono red igračaka, tetri i običnih pelena.

E, pa danas je netko iz te torbe ukrao, otuđio:

1. Prve sunčane naočale mog djeteta, 2. Njegov poklon od dragog prijatelja, žirafu Sophie i 3. Dekicu za pokrivanje iz Ikee.

Toliko sam jadna da sam se uspjela i rasplakati. Ljudi, budimo dobri i pažljivi jedni prema drugima", piše Stunić.

Podršku je od javnosti i svojih pratitelja dobila, no to neće vratiti ukradene stvarčice njene bebe, zaključio je netko. Budući da otuđeni predmeti nisu za život neophodni ni od prijeke potrebe, malo tko je u sramotnom događaju u susjedstvu pronašao neki smisao illi opravdanje.

#KRAđA#ANA STUNIć