StoryEditor
Showbiz'AJ CHA' NA BEDEMU

'Dino je bio najbolji čovjek na svijetu, gore je s našim Tigranom, Bowiejem, Ramonesima': emotivno i žestoko Psihomodo Pop praši Dvorniku u čast 

18. kolovoza 2018. - 01:35
koncert00

"Prošlo je deset godina otkako je otišao naš dragi prijatelj i drago mi je da sviramo njemu u čast" - kazao je legendarni Davor Gobac i tako otvorio drugu večer ovogodišnjeg, drugog po redu “AJ CHA” festivala, posvećenog svima voljenom Dinu Dvorniku.

Dečki iz Psihomodo Popa nastupom su oduševili brojnu publiku koja se okupila na splitskom bedemu Cornaro. S Dinom ih dijeli veliko i dugo prijateljstvo, a Davor Gobac je, usprkos brojim glazbenim ponudama, samo s Dinom napravio duet.

- Ne mogu vjerovati da ga nema, ali je on sada gore s našim Tigranom, Davidom Bowiem, Ramonesima...Pozdravljamo ih - kazao je Gobac, prisjetivši se trenutaka provedenih s Dinom, opisavši ga kao najboljeg čovjeka na svijetu.

Publiku su pozdravili s kultnom pjesmom “Telegram Sam”, te nastavili prašiti s ostalim hitovima iz njihove duge i plodne karijere. Tako je splitska publika skakala i pjevala uz “Kad sam imao 16”, “Fridu”, "Mila", “Ja nikad nisam bio normalan”, “Nema nje, zaspala je zauvijek”, “Ja volim samo sebe”, “Bože čuvaj Psihomodo Pop”, "Ona odlazi",“Sve će biti u redu” i brojne druge, te se vratila u vremena kada je "prašio” pravi rock and roll.

S obzirom da Psihomodo Pop ove godine obilježava trideset godina postojanja i objavu prvog studijskog albuma “Godina Zmaja”, splitskoj publici željeli su prenijeti tu atmosferu, a sve u čast Dinu Dvorniku. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

18. rujan 2020 20:02