StoryEditor
ShowbizZA SVE OVE GODINE

'Da osvojim naslov s Hajdukom moga bi se ostavit baluna!': emotivni Filip Bradarić na partyju Radio Dalmacije otvorio dušu, bilo je živo, evo tko je sve tulumario

Piše L.L.
18. listopada 2019. - 15:13
LUKSA JAKOBUSIC I HRVOJE TURIC

Radio Dalmacija proslavila je 24. rođendan, a slavlju su se pridružili brojni uzvanici.

Ugledni gospodarstvenici, pjevači, sportaši, politička elita grada sinoć se okupila na proslavi rođendana jednog od najdugovječnijih radija u Hrvatskoj.

Posebno je emotivna bila Edita Lučić Jelić, koja je s Radio Dalmacijom od prvog dana.

"Nisam tremaroš, ali mislila sam da će mi te 95. srce iskočiti iz grudi! Danas nema treme, a ljubav prema poslu je još veća. Baš neki dan sam rekla kako bi bilo lijepo osvojiti 24 milijuna kuna, jer nemam bogato nasljedstvo.

U tom trenutku se javio slušatelj koji mi je rekao: Ćerce, šta će tebi taj novac, kući bi gnjilila, a mi bismo se bez tebe teško budili. Nakon toga sam shvatila da mi milijuni ne trebaju..." - uz osmijeh je zaključila Edita Lučić Jelić.

Prije nekoliko godina voditeljskom timu pridružio se i Siniša Garbin, pjevač "Mjesnog odbora".

"Uživam u svojim poslovima. Jedina razlika je u tome što na koncertima publiku gledam u oči. U oba slučaja mogu bit svoj, a još od toga i živim. Ima li sritnijeg čovika od mene?!" - ustanovio je.
 
Rođendanskom slavlju priključio se i Giuliano, splitski pjevač čija uspješna solo karijera traje otprilike koliko i Radio Dalmacija. Od tada do danas mnogo se toga promijenilo.

"Sve se prominilo. Stigao nam je internet. Radio Dalmacija je postala puno veća nego što je bila. Split je postao turistički grad.

Zapravo, naraslo je sve osim Splita koji je ostao u istim gabaritima. Cijene stanova su otišle u nebo, ja sam osijedio, oženio se i dobio pomladak." - rekontruirao je jedan od najljepših glasova na sceni.

Kad je počinjala Radio Dalmacija, hrvatski reprezentativac i nogometaš Hajduka Filip Bradarić tek je, kao dijete, počinjao trčati za balunom. Ekipa Radio Dalmacije ovom prilikom imala je samo jednu želju.
 
"I mi imamo samo jednu želju. To treba pokazat i na terenu. Da osvojim naslov s Hajdukom moga bi se, kako se ono kaže, ostavit' nogometa! Svi to želimo i znamo što bi to značilo za cili grad i ovaj klub!" - rekao je emotivni Bradarić.

#FILIP BRADARIĆ#RADIO DALMACIJA#ROĐENDAN RADIO DALMACIJE

Izdvojeno

07. srpanj 2020 08:17