StoryEditor
ShowbizNOVE NAVIKE, NOVA KARIJERA

'Čini mi se da se lakše debljam...': poznata Splićanka otkrila kako je pobijedila desetogodišnju ovisnost, ali i kako se nosi s 'nuspojavama'

Piše M.K.
30. siječnja 2019. - 22:02
mia f

"Bila sam jedna od onih koje 'ne gase'" - priznala je atraktivna Splićanka Mia Franić, koju je najšira javnost upoznala kao suprugu poduzetnika Dragana Jurilja, s kojim bračna sreća ipak nije dugo potrajala. Razveli su se nakon samo godinu dana braka.

Mia je progovorila, naime, o svojoj desetogodišnjoj ovisnosti, onoj o cigaretama. U razgovoru sa svojim pratiteljima na Instastoryju je priznala:

"Bilo mi je jako teško prestati pušiti. Pušila sam deset godina i bila sam teži slučaj...".

Na pobjedi nad ovisnošću o nikotinu zahvalila je snazi volje.

"Prestala sam odjednom, bez žvaka, flastera, pomagala. Čitala sam o štetnosti, bolestima koje pušenje izaziva, moram priznati malo sam se preplašila" - priznala je Splićanka, te otkrila kako ova pobjeda ima i jednu nezgodnu "nuspojavu".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Franić (@miss.mia.franic) on

"Otkad sam prestala pušiti, pomakla se granica moje standardne kilaže prema gore. Čini mi se da se lakše debljam nego prije i da moram više voditi računa o prehrani. Privikavam se na novonastalu situaciju..." - priznala je svojim pratiteljicama, s kojima je rado podijelila mnoge detalje iz osobnog života, iznenadivši takvom otvorenošću, budući je uglavnom ostavljala dojam djevojke koja želi da je se "pusti na miru".

Lijepa Splićanka je, čini se, oguglala i na komentare o sebi.

"Vidim ponekad neke loše, a na to ne obraćam pozornost. Na kraju krajeva, svatko ima pravo na svoje mišljenje. No neki me dobro nasmiju" - ustvrdila je ovih dana pred kamerama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tb #cocacola #austria #europeancampaign ❤️🎿

A post shared by Mia Franić (@miss.mia.franic) on

Mia je u svijet manekenstva i modelinga ušla sa svega 14 godina, a danas, nakon svih velikih životnih promjena i preokreta mašta o pjevačkoj karijeri. Odluka nije pala s neba, u djetinjstvu je pohađala glazbenu školu, pjevala na dječjim festivalima.

"Karijera me odvela na drugu stranu, ali ja glazbu obožavam. Meni ni jedan dan bez nje nema smisla..." - ustvrdila je.

Svoj glazbeni žar na Instagramu je demontrirala objavom videa  kojem svira kultnu Beethovenovu skladbu, onu "Za Elizu".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Für Elise, Beethoven

A post shared by Mia Franić (@miss.mia.franic) on

Pred kamerama Nove TV je kratko komentirala i odnos s bivšim mužem, ustvrdivši tek kako se "i dalje poštuju".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2021 13:13