StoryEditor
ShowbizIMA NEKA (TAJNA) VEZA

'Ček, vi hodate?! I zgodni ste!': Anđa Marić s Barom oduševila pratitelje; 'Zašto se čudim da sam privukla anđele, kad znam da postoje' poručila je

Piše M.K.
29. kolovoza 2018. - 23:07
andja00

Prirodno je da se znatiželjnici pitaju jesu li to pjevačica Anđa Marić i pjevač Goran Bare zaista u ljubavnoj vezi? Ili su samo jako bliski prijatelji, koji su jedno u drugome našli veliki oslonac i podršku?

U konačnici, naravno da takvi detalji nisu ni važni, ono što svih, koji simpatiziraju lijepu Slavonku i vinkovačkog rokera, raduje jest neosporna činjenica da njih dvoje "jedno drugom čine dobro".

'Pa dakle ljubav': Anđa Marić intimnom i prekrasnom fotografijom s Goranom Barom izazvala oduševljene reakcije, na rokerove riječi ne možete ostati ravnodušni

Kad je Anđa prije nepunih sat vremena na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju gdje s Barom sjedi na terasi kafića, a on u rukama drži njen štap za hodanje, reakcije su bile pune "pozitive".

"Divni ste", "Slatkiši", "Ne znam ko je veći kralj od vas dvoje", "Gle, kako pozira! Još malo pa će u ove influensere, kako li se već kaže?!", "Slatki ste ", "Preslatki!", "Ček vi hodate ili???", "Da i zgodni ste. I obožavam tog lika (teške boje)" - ne mogu izraziti dovoljno ushita obožavatelji.

"Veliko neshvaceno dijete i velika cura puna ljubavi i strpljenja... good combo! Kaj god da radite i stvarate skupa, vidim da pomaže i jednom i drugom" - ustvrdio je pratitelj.

 

A post shared by andjamarics (@andjamarics) on


Anđa Marić je također jučerašnjom objavom na Instagramu raznježila svoje pratitelje, a u njoj je napisala:

"Najteže je reći treba mi pomoć i znati je prihvatiti bez napada starih emocija bezvrijednosti, besmislenosti i tuge. Po zemlji hodaju ljudi s anđeoskim karakteristikama. Zašto se čudim što sam ih privukla, kada sam oduvijek znala da postoje?!".

"Ali nisi ni ti oduvijek ono što si sada. Ne mislim da si sada lošija ili bolja nego prije. Jednostavno si drugačija. Kako se mjenjamo, tako privlačimo i različite ljude" . komentirala joj je čitateljica.

"Anđeo privlači anđele" - dodala je druga.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2021 21:45