StoryEditor
ShowbizBEZ DLAKE NA JEZIKU

'Boli me ku*ac za Hrvatsku i za to što serija tamo nije emitirana': hrvatski glumac šokirao izjavom u intervjuu za srbijanski tabloid

4. studenog 2019. - 18:08

Glumac Goran Bogdan u Srbiji je priveo kraju snimanje drugog dijela serije "Senke nad Balkanom" koja je u zemlji postigla izuzetnu popularnost, a tim povodom dao je intervju za magazin "Alo".

Na pitanje smeta li mu što serija nije emitirana u Hrvatskoj odgovorio je burno.

- Ma boli me ku*ac za Hrvatsku i za to što serija tamo nije emitirana. Slobodno to napišite - oštro je poručio Goran na početku razgovora, a onda nastavio pomirljivim tonom i objasnio da mnogo snima za američko tržište. Glumci s Balkana imaju veće mogućnosti kad se otisnu u svijet, pogotovo na tako velikim tržištima, izjavio je Bogdan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senke nad Balkanom OFFICIAL (@senkenadbalkanom) on

- Malo toga fali američkom tržištu, možemo samo da im ponudimo naše probleme. Nije stvar novca, nego kako oni sve to rade. Za razliku od njih, mi jednostavno ne vidimo naše potencijale, niti ih otkrivamo, tako da nije problem u Americi. Sve je do pojedinca, kada bi se svako bavio svojim poslom, bilo bi mnogo bolje. Neka svako čisti svoje dvorište i bavi se sobom. Kada bismo tako funkcionirali, odmah bi nam bilo bolje - bio je izričit Goran.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan) on

S obzirom na to da je snimanje serije završeno, Bogdan kaže da mu nije drago zbog toga, s obzirom na to da obožava raditi. 

Kostimirana povijesno-kriminalistička serija autora i producenta Dragana Bjelogrlića najskuplja je ikad snimljena u Srbiji.

Izdvojeno

15. srpanj 2020 06:20