StoryEditor
ShowbizOtvorila dušu

'Bio mi je kao brat, on me nagovorio na audiciju!': Doris karijeru može zahvaliti poznatom Splićaninu, a otkrila je i kako se nosi s koncertima 'po stare dane'

Piše PSD
24. siječnja 2018. - 19:42

Tončica Čeljuska sinoć je u emisiji HRT-a "U svom filmu", ugostila Doris Dragović, 'splitsku divu', kako ju vole osloviti u medijima, njeni sugrađani pogotovo. Pjevačica koja iza sebe ima bogatu karijeru i nekoliko himničnih pjesama koje bi mogle, kako je krenulo, zaista trajati vječno, progovorila je o nekim detaljima u svojoj prošlosti, pa i kako je cijela pjevačka priča započela...

"Ja ne bih nikada sama krenula tim putem da Tedi Spalato, koji mi je bio kao brat, zbog te naše bliskosti nije bio uporan i nagovorio me", ispričala je Doris kako je naišla na audiciju za pjevačicu grupe "More".

Priznala je i da je koncerti sve više iscrpljuju: "Da, koncerti me iscrpljuju jer je davanje veliko, a moje zalihe nisu velike, pa se onda nekako ispušem malo. Zna biti svega – i viroza, i temperatura, i pada imuniteta, pa boli ovo, boli ono, ali ništa zato".

Iako mnogim našim zvijezdama ne smijete ni spomenuti riječ "starenje", Doris je otvoreno progovorila o tome kako se nosi sa svim obavezama 'po stare dane'.

"Ja volim to što imam 56 godina, to je moj dar, moj ukras, nešto što je trebalo doživjeti i proživjeti. Ja sam zahvalna na svakome ožiljku, sve nas to oblikuje, sve je to naše bogatstvo. Ne razmišljam o starenju, razmišljam o skupljanju, koliko mnogo toga imam. Kako mnogo emocija, događaja. Doživjeti to toliko je bogatstvo, a u isto vrijeme toliko rijetko. Kada stanem pred tisuću ljudi, moja je namjera obratiti se svakomu od njih", poetično je dočarala svoje trenutno stanje. 

Izdvojeno

11. srpanj 2020 03:03