StoryEditor
ShowbizLUDNICA U ARENI

2Cellosi odsvirali 'Zbog jedne ljubavi' i publiku bacili u trans, momci provokativnom izjavom 'bocnuli' Rozgu

16. ožujka 2018. - 23:00
koncert_2cellos10-160318

Ima nešto u Luki Šuliću i Stjepanu Hauseru iz 2Cellosa, dočim su stupili na binu splitske Spaladium Arene publika je već bila u transu. Luku je odmah iz prvog reda glasno pozvala jedna djevojka, na što se on digao i nasmijao.

Pozdravio je okupljeno mnoštvo, oko sedam tisuća ljudi, svih generacija, među njima i podosta stranaca, koji su imali privilegiju uživati u splitskom nastupu iz njihove europske turneje Score.

Split i momci iz 2Cellosa nisu se dugo vidjeli, naveo je Luka, pozdravljajući posjetitelje, najavljujući svog asistenta Stjepana, kako ga je nazvao i nesuđenog splitskog zeta, na što je gledateljstvo s oduševljenjem reagiralo. Nastavljeno je ležerno, pozivom publici da zaplješću, zaplešu, dođu i na binu ako požele, zapjevaju, ostanu s njima do samog kraja.

- Alo Splite, asti Gospe, ća je ovde došlo svita, fala lipa, ostanite s nama do kraja, bit će ludilo – šarmantno se Luki pridružio i Stjepan, najavljujući prvi blok pjesama romantičnog karaktera.

Mobiteli su bili u punom pogonu, snimali su se glazbeni brojevi, dijelili su se videi preko Facebooka, momci su grlili djevojke na one ljubavne, djeca su vrištala od sreće.

Arena se digla na noge kada je Hajdučka "Zbog jedne ljubavi" došla na svoj red, a zatim su konstatirali kako bi mogli zasvirati i Bižuteriju.

- Alo Splite. Alooo. Asti Gospe ća je svita ovde došlo, fala vam lipa. Ostanite do kraja, bit će nam ludilo – proročanski je najavio spektakl Hauser na samom početku, na kojem je i Luka dobio veliki komad pažnje i to nakon što je jedna djevojka iz prvih redova partera viknula njegovo ime, a on se gentlemanski dignuo i nasmijao.

Koncert nije propustio Marko Perković Thompson, te Jole sa suprugom Anom i kćerkom. Zanimljivost koja odavno nije viđena na nekom splitskom spektaklu ovakve vrste je i veliki broj preprodavača karata, koji su kao ose napadali ljude pred blagajnom, nudeći ulaznice u pola cijene.

 

 

item - id = 536460
related id = 0 -> 1136832
related id = 1 -> 1136797
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. listopad 2021 16:29