StoryEditorOCM
Zvijezde onlineLJETNE RADOSTI

Nakon Renate Lovrinčević Buljan njena prijateljica Ana Gruica Uglešić oduševila pratitelje skokom u more u mini kupaćem

Piše I. P.
15. lipnja 2024. - 18:32

Splitska glumica i bivša missica Ana Gruica Uglešić sa svojim pratiteljima na društvenoj mreži redovito dijeli fotografije iz svakodnevice, a tako je bilo i sad kad je na Instagram Storyju objavila video skoka u more. Ono što je pratiteljima zapelo za oko njena je vitka linija koju je otkrila u minijaturnom kupaćem kostimu. 

image

Ana Gruica Uglešić

Instagram Story/

Ana Gruica Uglešić godinama vježba. Na svom Instagramu redovito motivira pratitelje da rade isto pokazujući vježbe koje radi. 

"Hvala vam svima do neba koji mi pišete da sam vam motivacija za trening. Onda ste vi meni. I tako živimo u krugu motivacije. I podrške. I ljubavi. Hvala vam od srca", napisala je nedavno na svojoj društvenoj mreži.

"Treniram od 2005. više manje u kontinuitetu. Naravno da imam pauze i po par mjeseci, ali se uvijek vraćam sportu. Trčanje, teretana, joga, boks... Zadnje vrijeme tenis. Sad sam već u fazi kad me boli tijelo ako ne treniram duži period. Slušam svoje tijelo", napisala je nedavno na Instagramu.

Prije nekoliko dana zavidnom linijom u 48. godini oduševila je i splitska fitness trenerica i bivša missica Renata Lovrinčević Buljan.

image

Renata Lovrinčević Buljan

Instagram Story

Ona je također na Instagramu objavila video skoka u more u minijaturnom kupaćem kostimu i oduševila svoje pratitelje.

image


 

Paun Paunović/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. srpanj 2024 06:47