StoryEditorOCM
ShowbizGLAMUROZNA SVADBA

Kakva raskoš: Seve, Cetinski i Peco pjevali na vjenčanju uspješnog splitskog poduzetnika u istarskoj vili

Piše Ivana Prgomet
15. lipnja 2024. - 17:12

U stanciji Meneghetti u istarskim Balama održalo se glamurozno vjenčanje splitskog poduuzetnika Davora Paića i Šibenčanke koja je prvi osobni kupac u Hrvatskoj i konzultantica za imidž Nike Bijelić. Davor Paić bio je suvlasnik ‘Rand Shipyard’, brodograditeljske tvrtke iz Kaštel Gomilice koja izvozi na područje Sjeverne Europe, Nizozemske, Francuske, SAD-a i Australije, no svoj udio prodao je lani. Prije tri godine dobio je i Zlatnu kunu u klasi srednjeg poduzetništva.

Nedavno je dospio u javnost i kad se Ella Dvornik u jeku razvoda od Charlesa Pearcea fotografirala s njim za svoju društvenu mrežu pa se u javnosti počelo špekulirati kakva je priroda njihovog odnosa. No kako doznajemo oni su prijatelji, odnosno Ella je bliska prijateljica njegove sad već supruge Nike Bijelić. 

Uzvanike među kojima su bili i televizijski voditelj Joško Lokas i bivša manekenka Petra Maroja zabavljali su Severina, Tony Cetinski, 4 Tenora

image

Tony Cetinski na svadbi Nike Bijelić i Davora Paića

Instagram Story/

Stancija Meneghetti imanje je koje se prostire na 12 hektara s više objekata, 2 bazena te vinogradima i maslinikom. Spoj je to tradicionalne istarske gradnje s modernom arhitekturom. 

image

Svadba Nike Bijelić i Davora Paića

Instagram Story/

U ovoj luksuznoj vili inače se održavaju intimnija vjenčanja za manje od sto ljudi, a u njoj su se prije šest godina vjenčali i Franka Batelić i Vedran Ćorluka, a prije pet godina svadbu su tamo imali i Maja Šuput i Nenad Tatarinov.

image

Franka Batelić i Vedran Ćorluka

Goran Šebelić/Cropix
image

Maja Šuput i Nenad Tatarinov

Goran Šebelić/Cropix

Kaštelanski poduzetnik i zagrebačka blogerica zaručili su se lani, a na zarukama im je čestitala i Ivana Vida, supruga Domagoja Vide. Nika Bijelić uskoro treba roditi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 17:41