StoryEditor

Zlatna pravila za opremanje apartmana iz Meblo Tradea

Piše PR
6. svibnja 2021. - 13:47

Bilo da ste tek kročili u svijet iznajmljivanja apartmana/kuća za odmor, ili samo obnavljate i nadopunjujete postojeće prostore ovih nekoliko zlatnih pravila pomoći će vam da se što bolje i lakše opremite sa svime što vam je potrebno za nadolazeću sezonu.

Prostori za iznajmljivanje su nešto što želimo urediti na način da bude funkcionalno i lijepo, a da pritom ne potrošimo čitavo bogatstvo. Izgled je ono što će prodati vaš apartman gostu, a udobnost i usluga ono što će ga zadržati i ponukati da se opetovano vraća.

Opremanje apartmana zahtjeva malo drugačiji pristup nego opremanje doma, jer gosti tamo samo privremeno borave te od prostora ne traže jednake stvari kada su na odmoru i kada bivaju u vlastitom domu, no ipak se vole osjećati "kao doma" na neki način. Stoga prostor koji opremate mora biti dovoljno jednostavan, a opet s druge strane ugodan, topao i privlačan. 

image
Outdoor moods

Gosti i ciljane skupine gostiju

Vaši gosti određuju stil i način na koji ćete opremiti vaše prostore za najam. Nije jednako da li će vaše apartmane posjećivati mlađa ekipa, obitelji s djecom ili stariji ljudi. Ukoliko je riječ o mlađim ljudima koji dolaze na odmor, iskoristite trendy dekoracije kao element koji će dati "ono nešto" što će se gostima svidjeti. Uredite prostor u stilskom skladu koji će biti dostojan objavljivanja na Instagramu i Facebooku, jer se putem društvenih medija najbolje šire informacije što bi vam moglo donijeti i nove goste! Ako će se vaša ciljana skupina gostiju uglavnom sastojati od obitelji s djecom pripazite da omogućite dovoljno funkcionalnosti prostora, te zaštite prostor od opasnosti za djecu. Prostor koji uređujete za starije goste poželjno je urediti u klasičnijem stilu, zadržavajući jednostavnost sa daškom elegantnih dekoracija koji će dodati toplinu u prostor.

image
Outdoor moods

Ambijent i stil

Detalji čine razliku! Želite da vaš prostor bude unikatan, ali da ne bude prenapadan i kičast.  Zato se pri unošenju dekoracija u prostor bolje držati dobre stare "manje je više".  Ambijent je najbolje prilagoditi podneblju u kojemu se nalazi prostor za najam. Ukoliko iznajmljujete apartmane na moru dodajte dekoracije i detalje sa motivima mora ili brodova, zadržite prozračnost i lakoću koju pruža odmor na obali te paletu boja prilagodite okolini. Poželjno je koristiti blage nijanse plave, zelene i bijele boje, u kombinaciji sa malo jačim tonovima poput žute ili mornarsko plave. U prostor možete unijeti drvenih detalja koji su lakirani i obrađeni na rustikalan način da odražavaju autentičnost podneblja. Ako se vaši apartmani nalaze u ruralnom području, koristite drukčiju paletu boja i materijala, npr. zagasitije tonove smeđe ili zelene, te pregršt prirodnih materijala. Ako uređujete apartmane u urbanoj zoni ili jednostavno želite čisti i bezvremenski ugođaj zadržite se na jednostavnim bojama koje nikada ne izlaze iz mode kao što su bijela, siva ili bež, te na jednostavnim linijama namještaja.

Omjer uloženog i dobivenog

Za prostor koji iznajmljujete birajte namještaj koji je visoke kvalitete, održiv, funkcionalan i udoban, a opet i ekonomične cijene. Želite da potraje što duže bez da su na njemu vidljiva oštećenja jer će tako nešto odbiti goste, a opet kada i dođe vrijeme za zamjenu da to bude što bezbolnije za vaš novčanik. U Meblo Trade ponudi možete pronaći širok spektar pristupačnih cijena i garantiranu kvalitetu proizvoda, te bogat asortiman različitih stilova. Nadalje, što je prostor veći on će vrlo vjerojatno zahtjevati više ulaganja, no to ne znači da morate pretjerati. Postoji način da se svaki prostor opremi po povoljnoj cijeni, a da izgleda fantastično. Meblo Trade dizajneri mogu vam u tome pomoći i kreirati vam interijer najpovoljnijom ponudom koja će biti individualna i prilagođena upravo vašim željama i potrebama vašeg prostora.

Posjetite Meblo Trade salone u Splitu, Dubrovniku, Zadru , Zagrebu, Rijeci i Puli ili www.meblo.hr , opremite vaš apartman ili kuću za odmor kvalitetnim namještajem i dekoracijama i osigurajte si zadovoljnog gosta koji će vam se uvijek s veseljem vraćati!

image
Outdoor moods
image
Outdoor moods
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2021 04:59