StoryEditorOCM
Promo arhivPOSEBNO SVJETSKO PRIZNANJE FUN PARKU BIOGRAD! DODIJELJEN ZLATNI PONI, SVOJEVRSNI „OSCAR“ U SEKTORU ZABAVNIH PARKOVA

Vrhunac sezone - vrhunac ljetne zabave

Piše EP
13. kolovoza 2019. - 03:51

Za vrhunac sezone Fun Park Biograd pripremio vrhunac ljetne zabave; ljetne aqua pustolovine i Late Night Rides

Naš najveći tematski park okitio se krajem sedmog mjeseca posebnim priznajem Zlatni poni - svojevrsnim Oscarom u sektoru zabavnih parkova. Nagrada Zlatni poni u 17 godina svog postojanja prepoznala je izvrsnost od preko 300 zabavnih parkova u svakoj kategoriji iz 46 zemalja svijeta, a ove godine posebno priznanje dodijeljeno je Fun Parku Biograd, koji se iako je nedavno proslavio svoj drugi rođendan, vinuo prema svjetskim trendovima zabavnih sadržaja!! I za sami vrhunac sezone priprema vrhunac ljetne zabave. Uz nezaboravne pustolovine kroz popularne tematske cjeline sve posjetitelje očekuje mnoštvo igara i zabavnih sadržaja u kojima će upravo oni imati glavnu ulogu!

 

Summer party 16.08-18.08.2019

U bogati svijet zabave uvest će vas simpatična domaćica Funny koja će s posjetiteljima krenuti u vožnje po svim tematskim cjelinama i napraviti fotografije kao uspomenu na super zabavne trenutke u parku, pa čak i zaplesati sa posjetiteljima. Nezaboravne pustolovine očekuju sve posjetitelje u vodenim atrakcijama!! Atlantis je spreman za super osvježavajući adrenalinski spust, indijanski kanui su parkirani za najmlađe i čekaju da ih otisnu u vijugave tjesnace, bumper boatsi su napunili svoje vodene prskajuće topiće koji će ljetne vrućine razbiti osvježavajućim špricanjem. Za sve željne pravih piratskih avantura tu je piratski zaljev s dobro naoružanim brodovima. Povedite ekipu i budite apsolutni kraljevi pomorskih okršaja!  Zadatak vam neće biti lak jer uz protivnike na brodovima u zaljevu, ekipa iz Fun Parka Biograd potrudit će se da vam oteža posao s vodenim sačekušama, rasprskavajućim topovima s kopna i vodenim bombicama.

Uz osvježavajuće đireve po parku tu su i Vodene igre s nagradama; rat s vodenim balonima - apsolutni hit ljetnih zabava i vodene gusjenice - super zabavno prebacivanje probušenih kantica s vodom gdje je cilj napuniti što više zadnju kanticu sa vodom koja ne curi. One najspretnije uz odličan provod očekuju i nagradni plišanci! Kao što priliči svakoj dobroj pomorskoj zabavi čekaju vas srdele i vino, a za one najmlađe tu su sladoledi i osvježavajući sokovi te naravno bogat izbor finih zalogaja u najslasnijem piratskom restoranu Fat Pirate Cave po pristupačnim cijenama. Dobra zabava ne može bez plesa, zato će se i ovoga puta svestrana Funny razgibati na vesele latino zumba pokrete koje će voditi animatori Fun parka Biograd, a sve će se još dodatno zapjeniti s najveselijim pjena partijem na obali!

U petak 16.08.2019.  Fun Park Biograd obasjat će i vatromet u izvedbi piromuzičkih majstora Mirnovec Pirotehnike, koji su se prošlog vikenda okitili prvom nagradom publike na jednom od najvećih svjetskih festivala vatrometa Celebration of  Light!

23.08. i 30.08. Late Night Rides i proslava nagrade Zlatni poni!!

Noćne pustolovine Late Night Rides raskošni su doživljaj zabavnih vožnji uz specijalne svjetlosne efekte atrakcija Fun parka Biograd , a ovoga puta će vam se i na atrakcijama pridružiti i vesela maskota parka - sredozemna medvjedica Funny. Provozajte se s najzabavnijom točkastom Dalmatinkom, okinite koju dobru fotku pod svjetlosnim efektima i zaplešite pod svjetlima zabavnih atrakcija Fun parka Biograd.

Za sam uvod čekaju vas i igre bez granica s nagradama: skakanje u vrećama i graničar koje će mnoge vratiti u najveselije dane života. Najbolje ekipe će ponijeti kući i plišance kao uspomenu na dobar provod!  Zaplesat će se na ritmove zumbe uz plesače i naravno Funny, a atmosfera će se dodatno zapjeniti veselim pjena partijem.

Najhrabrije čeka posebno noćno iskustvo u najvećoj i najstrašnijoj kući straha! Ovakvu kuću strave još niste vidjeli, sa živim glumcima i duhovima koji se nalaze zamračenim prostorijama uklete kuće, a ono što je najvažnije - vi ste aktivni sudionik neriješenog misterija na koji nitko nema odgovor. Ili ćete ga možda baš vi pronaći. Dođite, bez straha i uronite u nepoznati i mistični svijet Fun Parka Biograd!

Vrhunac prve večeri Late Night Rides, 23.08.2019. bit će i zajednička proslava u 21 sati na glavnoj pozornici uz predstavljanje svjetskog priznanja „Zlatni poni“ – svojevrsnog Oscara u sektoru zabavnih parkova kojega je Fun Park Biograd primio krajem 7 mjeseca u Bologni! Nagradu će naravno predstaviti, a tko drugi nego najveselija domaćica na ovim prostorima Funny i proslaviti je uz veseli ples s posjetiteljima i ekipom iz Fun Parka Biograd, animatorima i plesačima, a sve će se zaokružiti velikim spektaklom vatrometa.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 16:51