StoryEditorOCM
Promo arhivFIBRA U SRPNJU

Poznati su svi izvođači ovogodišnjeg Fibra festivala u Ljetnom kinu Bačvice

Piše Croatia Tickets
13. lipnja 2019. - 12:04

Drugo izdanje festivala alternativne urbane glazbe, Fibra, održat će se 5. i 6. srpnja u Ljetnom kinu Bačvice!

Poznati su svi izvođači ovogodišnje Fibre – petak, 5. srpnja, rezerviran je za Psihomodo Pop, Letu štuke, Jonathana i Juggernaut, a subota za Urban&4, Nipplepeople, Borisa Štoka i Bojanu Vunturišević.

U Split dolazi jedan od naših najimpresivnijih live bendova Urban & 4, bosanskohercegovačke rock legende Letu štuke koje će predstaviti svoj, nakon sedam dugih godina, novi album „Topla voda“ i kultni rockeri Psihomodo Pop.

Pridružuju im se i  misteriozni Nipplepeople, a nakon nesretnog otkazivanja Jonathana na prvoj Fibri zbog ozljede gitarista, dovodimo ih ponovno.


Splitu se prvu put predstavlja sjajna beogradska glazbenica Bojana Vunturišević, kao i jedan od najprepoznatljivijih glasova hrvatske glazbene scene, Boris Štok. Fibra daje priliku i mladom splitskom instrumentalnom dvojcu Juggernaut.

 

Organizator festivala, yem agencija, iza sebe ima mnoštvo koncerata i već prepoznatih projekata među kojima se najviše ističu "Drito iz Tvornice" i "Zagreb Beer Fest", a s Fibrom se vraćaju u rodni grad ponuditi domaćima i turistima žanrovski neograničen festival kojem je kvaliteta glazbenika i produkcijska kvaliteta festivala najbitnija. Zbog toga se festival preselio sa, za glazbenu scenu bitne Tvrđave Gripe, na svima poznatu i dragu lokaciju Ljetnog kina Bačvice.

Do 19. lipnja festivalske ulaznice možete kupiti po cijeni od 90,00 kn, a nakon toga im se cijena penje na 115,00 kn. Dnevne ulaznice također su puštene u prodaju! Po cijeni od 65,00 kn možete ih kupiti do 4. srpnja, a na dan koncerta cijena im se penje na 90,00 kn.

Kartu kupite online putem sustava Croatia Tickets te na prodajnim mjestima Entria i Ticketshopa.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 18:45