Mozaik Promo

Za djecu na splitskoj Onkologiji

Uključite se u humanitarnu akciju 'Zbog jedne ljubavi'

Za djecu na splitskoj Onkologiji

Još je nepuna dva mjeseca ostalo da se zajedničkim sredstvima pomogne uređenje i opremanje Zavoda za hemato-onkologiju Klinike za dječje bolesti KBC-a Split. Do sada je prikupljen iznos od 53.442 kune od ukupno planiranoga iznosa od 108.000 kuna, a mališani zaslužuju svu našu pomoć.

Humanitarna akcija “Zbog jedne ljubavi” kojoj je cilj prikupiti novčana sredstva potrebna za adaptaciju postojećih prostorija Jedinica liječenja Zavoda za dječju hematologiju, onkologiju, kliničku imunologiju i genetiku Klinike za dječje bolesti KBC-a Split, u organizaciji Lions kluba Split, u punom je jeku. Uz najiskreniju zahvalu svima koji su već pomogli Lionsi, pozivaju i sve ostale da se do 28. lipnja uključe u projekt i pomognu djeci.

 

 

Glavna misija ovoga hvalevrijednog projekta je unaprijediti uvjete boravka djece u Zavodu za hemato-onkologiju, te pridonijeti daljnjem uređenju i opremanju Klinike za dječje bolesti, a sve s ciljem promicanja humanizacije bolničkog liječenja.

Klinika za dječje bolesti je ponijela prestižan naslov: “Dječji odjel - prijatelj djece” te je roditeljima omogućen 24-satni boravak uz svoje dijete tijekom trajanja hospitalizacije. Zbog toga je neophodno unaprijediti postojeće uvjete, što zahtijeva dodatno preuređenje i renoviranje prostorija u Zavodu za hemato-onkologiju, kao i nabavku novog namještaja i opreme.

Radovi će uključivati, između ostalog, zamjenu podova, odnosno postavljanje antistatičkog linoleuma kako bi se spriječile infekcije, uređenje sanitarnih čvorova, osobito u sobama za izolaciju djece, te preuređenje ambulante u kojoj se izvode dijagnostičko - terapijski postupci.

 

 

Sredstva se mogu donirati na račun IBAN: HR5124840081502011742 kod Raiffeisenbank Austria d. d. Zagreb ili pozivom na humanitarni broj 060 9001 (cijena poziva 6,25kn) koji će biti aktivan do 31. 5.

Naslovnica Promo