StoryEditorOCM
Promo arhivNA CINELADY PROJEKCIJI U CINESTAR KINIMA

'Poslije svega' – Ljubavna priča koja ne poznaje granice

Piše PROMO
8. travnja 2019. - 12:41

Filmska romansa s dozom misterije koju ćete obožavati, temeljena na svjetskom bestselleru

Proljeće je idealno vrijeme za nove ljubavi, ali i za nove filmske sage o ljubavi koja ne poznaje granice. Film 'Poslije svega', prvi dio serijala temeljenog na svjetskom bestselleru premijerno možete pogledati na CineLady projekciji 18. travnja u CineStar kinima – Novi Zagreb  (Avenue Mall), 4DX Mall of Split, Rijeka i Osijek. Riječ je o prvom dijelu serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne poznaje granice, snimljenog prema bestseleru spisateljice Anne Todd koji je proglašen novom globalnom senzacijom poput Twilight sage i erotsko-romantične trilogije „Pedest nijansi sive“. Anna Todd je postala pravom internetskom senzacijom, ali i književnim fenomenom jer je knjigu „Poslije svega“ napisala isključivo prema sugestijama obožavatelja na društvenoj mreži Wattpad. U filmu glume Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin i Selma Blair. Makar će mladi gledatelji možda doživjeti iskustva u ovom filmu kao nešto čemu treba težiti, glumci su ispričali da su se više povezali s onime što su i sami doživjeli u toj fazi svojeg života.

Specijalna CineLady projekcija održat će se u četvrtak 18. travnja u CineStaru Novi Zagreb (Avenu Mall), gdje će sve dame od 19:00 sati, prije projekcije filma zabavljati live svirka Filipa Rudana i Svena Pocrnića. Posjetiteljice u svim kinima očekuje dobra zabava, piće dobrodošlice i pokloni sponzora – Nivea, Mentos, Somersby, Nescafé, Samsung, CineStar TV te magazin Miss 7.

CineStar kina s pet zvjezdica svakoj dami omogućavaju da se, zajedno s prijateljicama, mamom, kumom ili kćerkom, taj dan osjeća kao da joj je sve podređeno. Za CineLady projekcije, uvijek se traži ulaznica više, a samim time i posjećenost iste raste i upravo zato je važno svoje kinoulaznice nabaviti na vrijeme. Ugodna atmosfera u  lijepom ambijentu, razgovori, druženja i puno žena na jednom mjestu, mogu rezultirati samo pozitivnom vibracijom, a samim time i kvalitetno provedenim vremenom, kojeg danas radi ubrzanog tempa života, imamo sve manje pa je svaki izlazak u društvu najdražih, itekako dragocjen.

Svoju CineLady ulaznicu za film 'Poslije svega' u distribuciji Blitza možete kupiti na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online na: https://www.blitz-cinestar.hr/cinelady-u-cinestaru

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 18:02