StoryEditorOCM
Promo arhivOŽUJAK POSVEĆEN DJECI

VikenDica – u ožujku se nastavljaju zabavni dječji programi u Jokeru

Piše PROMO
1. ožujka 2019. - 11:32

Protekloga vikenda u Jokeru mnogi su se mali chefovi zaljubili u vještinu kuhanja i onaj osjećaj ispunjenosti kad svojim ručicama sami nešto naprave, pa nakon toga mogu to i pojesti – i, što je najvažnije, ukusno je! Vikend malih kuhara okupio je u Jokeru više desetaka djece koja su uz Kuharsku akademiju ŠKMER-a kužinavala i odlično se zabavljala na još jednom izdanju VikenDice, redovitog zabavnog vikend programa koji Joker organizira za najmlađe od početka veljače. U Jokeru su se tako proteklog mjeseca gledale zabavne predstave, plesale su plesne grupe, izrađivale se čestitke i ukrasi i radili znanstveni pokusi... A iz ovog trgovačkog centra najavljuju nastavak VikenDice i u ožujku uz zanimljive radionice, predstave i nastupe, ali i sport, magiju i putovanja.

Ožujak s VikenDicom započinje Maškaranim vikendom 2. i 3.3. – cijelu subotu u Jokeru traju pripreme za dječji karneval, a nakon nedjeljnih dječjih maškara u gradu, u nedjeljno poslijepodne Joker zove na Party pod maskama uz Meštra o maski, klauna, dj-a, maskirane animatore, igre, maškaranu povorku i izbor naj-maski.

Kristijan Ugrina i udruga Mali grad sa svojim radionicama i predstavama za Vikend malih putnika 9. i 10.3. vode najmlađe posjetitelje Jokera na put oko svijeta i po „Europici“, a tjedan dana kasnije na  Vikendu zdravlja, u subotu 16.3. pričat će se o zdravlju zubića u zabavnoj interaktivnoj predstavi Igora Bakse “Zubi“.

Vikend nakon toga, 23. i 24.3. u Jokeru proglašavaju Vikendom sporta, uz niz dinamičnih sportskih igraonica, a za kraj mjeseca ostavljen je Magic vikend za buduće iluzioniste, ljubitelje čarolija i čarobnjačkih vještina...  Detalje najavljenih dječjih programa u Jokeru možete pronaći na njihovoj web i facebook stranici, a odličnu zabavu za mališane pronaći ćete zasigurno na VikenDici

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 19:55