StoryEditorOCM
Promo arhivAutomat klub Wettpunkt Split

Večer za pamćenje u Splitu

Piše PROMO
26. studenog 2018. - 11:29

Automat klub Wettpunkt u subotu je održao prvo od četiri finalna izvlačenja Zlatne groznice. Ova velika nagradna igra održava se već treću godinu za redom što najbolje pokazuje koliko je popularna među sve više igrača koji je igraju. Uz samo izvlačenje koje je razveselilo dvadeset sretnih igrača, poseban zabavni program rasplesao je velik broj posjetitelja.

Dobitnici su osvojili zlatne pločice od 50, 20, 10 i 5 grama, poklon bonove partnera Wettpunkta kao i promotivne tikete samog automat kluba. Za još više uzbuđenja i veselja pobrinuo se tamburaški sastav Dyaco kojima se kao zvijezda večeri i zaštitno lice nagradne igre Zlatna groznica pridružila Nives Celzijus, dok su još jedan duet izveli Mladen Burnać i Žanamari Perčić. Svi gosti mogli su također uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi te poklonima koje je za njih imao Djed Božićnjak sa svojim pomagačicama.

Ovim događajem najavljen je ulazak u završnicu Zlatne groznice te se tako već 1. prosinca održava sljedeće finalno izvlačenje u automat klubu Wettpunkt City Center one Zagreb East, 8. prosinca u klubu u Rijeci, dok će vrhunac biti 15.12. u zagrebačkom klubu u Branimir centru. Završnim izvlačenjem automat klub Wettpunkt ujedno će proslaviti 15 godina uspješnog poslovanja u Hrvatskoj tijekom kojih je razveselio velik broj svojih igrača za koje već u sljedećoj priprema mnoga nova iznenađenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 21:19