StoryEditorOCM
Promo arhivTajland, London, Istanbul...

Roof 68 & Olive Tree šalju ambasadore u sedam svjetskih destinacija

Piše EP
9. studenog 2018. - 03:09

Kaže se kako sreća prati odvažne, no u nagradnom natječaju #vodime dovoljno je bilo napraviti kreativnu fotografiju u Olive Tree i Roof 68 kako bi vam se nasmiješilo putovanje za dvije osobe u jedno od wanna go odredišta.

Proteklih sedam mjeseci sve je bilo u znaku putovanja, Roof i Olive su kao tvornica dobrih ideja ponudili dovoljno prostora za igru i maštu, inspirirajući dizajnom, hranom i glazbom,te se jednom mjesečno proglašavao pobjednik kojeg je njegova fotografija lansirala u jednu od destinacija, a 5. studenog natječaj je završen proglašenjem dobitnice putovanja u New York.

Odabrane fotografije imaju onaj jedan pravi uhvaćeni trenutak sreće, spontanosti i originalnosti, pričajući dinamiku života kroz osmjeh, bajku, mladost, zaigranost i posebno prijateljstvo čovjeka i psa.

Pogledajte video s fotografijama 7 dobitnika natječaja #vodime

Putoholičarska priča ovdje ne prestaje, jer svih sedam dobitnika proglašeni su svojevrsnim ambasadorima koji imaju zadatak na osvojenim putovanjima na jednako kreativan način predstavljati OliveTree i Roof 68.

Zadana misija je pronaći hedosound, pomaknuti svoje granice,jesti dobru hranu zabavljajući se pritom u potpuno novoj dimenziji, te svoj „Fetish, Food& Me“ putopis uhvatiti fotografijama.

Kako to obično biva, mnogi su bili skeptični misleći kako postoji „kvaka“ jer nije moguće tako lako doći do putovanja, s druge strane uvijek je poseban gušt nekog razuvjeriti, stoga kao finale pogledajte dojmove s dva putovanja, a recap after movie tek slijedi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 02:24