StoryEditorOCM
Promo arhivPRVI SAMOSTALNI KONCERT U SPLITU

Ulaznice za Koncert Mia - "Život nije siv" su u prodaji

Piše PROMO
3. listopada 2018. - 11:41

Ulaznice za prvi samostalno koncert Mije Dimšić u Splitu u prodaji su od 1. listopada 2018. godine. Kako smo ranije već najavili koncert će se održati 20. listopada s početkom u 19 sati u ŠC "Gripe".

"Već od prve najave koncert je zaintrigirao dalmatinsku publiku sudeći po broju poziva i rezervacija koje smo zaprimili za ulaznice.To nas jako raduje jer smatramo da je Mia najpozitivniji uzor mladima na glazbenoj sceni." - kazali su nam organizatori iz udruge Picaferaj.

Mia i njezin bend izvest će uspješnice s Porinima nagrađenog albuma "Život nije siv" te mnoge druge skladbe u Mijinoj zanimljivoj interpretaciji, a Miji će se na pozornicu pridružiti i prijatelji kao gosti koncerta.

Ulaznice možete kupiti u Bakra  - Steak & Pizza baru (Ulica Majstora Radovana 2, Split) svakim danom u vremenu od 12 do 22 sata, te online na www.croatia-tickets.com.

Zahvaljujući doprinosu Bakre kao domaćina koncerta ulaznice su u prodaji po povoljnoj cijeni od 50 kn. Djeca do 5 godina starosti ne plaćaju ulaznicu (ukoliko sjede na roditelju).

Požurite po svoj primjerak jer broj ulaznica je ograničen.

 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 19:21