StoryEditorOCM
Promo arhivUOČI KONCERTA

Aftermovie Sna sustipanske noći kao najbolja najava Rundeka na Bedemu Cornaro

Piše Croatia Tickets
23. kolovoza 2018. - 15:50

Ovogodišnji "San sustipanske noći" na kojem su nastupili Neno Belan i Maksim Mrvica dobio je svoj aftermovie kojeg potpisuje studio Baranda i na taj način je ispisana još jedna lijepa stranica u spomenaru ove Splićanima omiljene ljetne koncertne manifestacije.

No organizatori iz "Ritam produkcije" nisu uzeli predah jer prvog dana rujna organiziraju najbolji mogući oproštaj od ljetnih izlazaka koncertom Darka Rundeka u predivnom prostoru Bedema Cornaro. Ovaj romantičan ambijent u samom centru grada, iza Galerije Umjetnina i tik uz Đardin, kao stvoren je za Rundekovu magičnu osebujnost, koji najavljuje da će kroz nekoliko sati svirke sa svojim bendom proći neke od najvažnijih pjesama od Haustora do Cargo Tria. 

Legendarni glazbenik pod Marjan stiže u sklopu turneje ''Apocalypso Now'', koja je pokrenuta u znak 20 godina od objave legendarnog albuma ''Apokalipso'', a  koju je do sad posjetilo preko 110 tisuća ljudi. U pitanju je produkcijski zaokružen glazbeno scenski projekt, sa sedam pratećih muzičara, autorskim videom Hrvoslave Brkušić, kostimima Olivera Jularića, svjetlosnim efektima Dalibora Radića u režiji Sande Hržić, namijenjen velikim scenama. Sve to kako bi se predstavila intimnost, ljepota i raskoš Rundekove glazbe i poetike, koja je postala dijelom života više generacija publike, od tinejdžera do ljudi koji su za sobom ostavili više od pola stoljeća.

Ovaj umjetnik s pariškom adresom i za ovu priliku je okupio glazbenike raznih generacija, od izvrsne dvadesetogodišnje saksofonistice Ane Kovačić i vječnog mladića Igora Pavlice na trubi, preko pripadnika nove zagrebačke scene Roka Crnića na basu i bubnjevima, Mire Manojlovića na udaraljkama I vibrafonu tr Slivia Biočića na bubnjevima, gitari i basu, do članova Cargo Trija, violinistice Isabel i multiinstrumentalista Dušana Vranića Duce. 
 
Ulaznice po cijeni od 100 kuna mogu se kupiti u restoranu Corto Maltese Freestyle food (Obrov 7)  te online u sustavu Croatia tickets.


 
 
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 16:21