StoryEditorOCM
Promo arhivNAJLJEPŠA POZORNICA JADRANA

Tvrđava sv. Mihovila uplovila je u petu sezonu!

Piše PROMO
8. lipnja 2018. - 15:01

Čast da otvore petu sezonu na najljepšoj pozornici Jadrana pripala je Urbanu i njegovoj Četvorci, koji su povodom Dana Kluba prijatelja šibenskih tvrđava priuštili svim prisutnim članovima večer o kojoj će se dugo pričati.

Riječki umjetnik svojim je poznatim hitovima „Mala truba“, „Black tattoo“, „Budi moja voda“ stvorio posebnu, intimnu atmosferu u kojoj nije manjkalo pozitivne energije koja je vladala među nešto više od 1000 članova Kluba. Predstavio je Urban i pjesme s novog albuma, dok je za bis sačuvao rokersku i energičnu „Lopov Jack“ kojom je publiku doveo do stanja euforije.

Prije nastupa Urban je otkrio da voli pozornicu Tvrđave sv. Mihovila, na kojoj je nastupio prije tri godine, za koje kaže da su prošle brzo kao mjesec dana. Iako nikad ne zna gdje će glazba odvesti njega i bend, i kakav će koncert zapravo biti, Urbana i Četvorku je sinoć odvela u pravom smjeru.

Članovi Kluba su prošle godine poželjeli da upravo Urbanov koncert obilježi Dan Kluba prijatelja šibenskih tvrđava, a nakon koncerta može se reći da je njihov izbor bio nepogrješiv. Urban je u toku koncerta pozvao sve prisutne članove Kluba prijatelja da sudjeluju u odabiru spomeničkog detalja koji će se obnoviti i restaurirati sredstvima prikupljenima od članarina kroz projekt koji provodi Tvrđava kulture Šibenik.

Urban je ljestvicu postavio vrlo visoko za sve izvođače koji će ovog ljeta stati na pozornicu Tvrđave sv. Mihovila.  Ako je suditi po otvaranju čeka nas uzbudljiva sezona prepuna dobrih vibracija na najstarijim šibenskim zidinama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 01:20