StoryEditorOCM
Promo arhivHeroji digitalnog doba

Vip poslovna rješenja za male poduzetnike

Piše Pr
3. studenog 2017. - 12:14
Vip01

Mali poduzetnici, tvrtke Async i Urban Mobility iz Zagreba te osječki Pointers pobijedili su na ovogodišnjem Vipnetovom natječaju „Heroji digitalnog doba“ zbog kreativnosti i inovativnosti vlastitih proizvoda i  digitalnog načina poslovanja. Upravo oni zvijezde su nove promotivne kampanje Vipneta usmjerene malim poduzetnicima.

Pobjednici i finalisti natječaja za najbolje male, a digitalne poduzetnike u Hrvatskoj prepoznali su i iskoristili kreativni potencijal tehnologije. Za njih su digitalizacija i digitalna komunikacija nezaobilazni kako bi bili konkurentni i uspješni na tržištu.

Vip rješenja za male poduzetnike
Kako bi malim poduzetnicima pomogli u što bržoj i uspješnijoj digitalizaciji, Vipnet im je osigurao posebno osmišljeno, kompletno poslovno rješenje. U posebnoj ponudi, već od 299 kuna mjesečno, korisnik dobiva mobilnu tarifu s neograničenim razgovorima i velikim internetskim paketom, fiksnu liniju s neograničenim internetom te Office 365 paket koji sadrži mail rješenje s 50 GB prostora kao i 1 TB prostora za pohranu i dijeljenje dokumenata.

Također, u sklopu Vip rješenja za male poduzetnike svi mali poduzetnici mogu uzeti i mobilni uređaj Samsung Galaxy J5 za 9 kuna jednokratno i ostatak na rate. Detaljnije informacije o Vip poslovnom rješenju za male poduzetnike moguće je pronaći na www.vipnet.hr/digitalni-heroji

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 19:59