StoryEditorOCM

Hrvatski Telekom predstavio najbogatiji televizijski sportski paket s posebnim naglaskom na nogomet

Piše PR
14. rujna 2017. - 17:30
1Live---Mila-Horvat-Richard-John-Brešković-Goran-Ivanišević

- MAXtv nudi daleko najveći broj sportskih sadržaja, od ekskluzivnih prijenosa nogometnih utakmica do specijaliziranih natjecanja s drugih kontinenata

- Na MAXtv kanalima prenose se nogometne utakmica UEFA Champions League,  UEFA Europa League i Hrvatski Telekom Prve lige uz sjajne komentatore i ugledne goste

- U specijalnom TV studiju MAXtv-a na zagrebačkom Cvjetnom trgu, Mila Horvat i gosti gledatelje će uvoditi u najzanimljivije utakmice UEFA Champions League

Hrvatski Telekom je u specijalnom studiju MAXtv televizije predstavio najbogatiji televizijski sportski paket s naglaskom na nogomet, dostupan u Magenta 1 ponudi. Uz MAXtv na kanalima Arenasport 1 i Arenasport 3 svi nogometni fanovi moći će uživo pratiti susrete UEFA Champions League i UEFA Europa League, uz sjajne komentatore i ugledne goste u posebnoj uvodnoj emisiji koju uređuje i vodi Mila Horvat. U prvoj emisiji uoči utakmice Barcelona-Juventus, gosti emisije bili su Igor Štimac, Dario Šimić i Tomislav Rukavina, a o nogometu iz navijačkog kuta govorio je proslavljeni tenisač Goran Ivanišević.
 
„Sav ovaj nogometni spektakl bit će još veći na novoj MAXtv platformi, koja predstavlja velik skok u kvaliteti slike, dodatnim funkcionalnostima i stabilnosti rada usluge, pa predlažem korisnicima da besplatno preuzmu set-top boxove u svim T-Centrima, ukoliko to već nisu napravili. Novi MAXtv omogućava da se ispred malih ekrana osjećate kao dio publike na stadionu“, istaknuo je Richard John Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike u Hrvatskom Telekomu.
 
Uz novi paket usluga, korisnici će najveći broj sportskih sadržaja istovremeno moći pratiti na čak tri ekrana, od ekskluzivnih prijenosa nogometnih utakmica do specijaliziranih sportskih natjecanja na drugim kontinentima.
 
Osim na Arenasport kanalima, utakmice UEFA Champions League korisnici će moći ekskluzivno pratiti i putem pay per view usluge. Nogometni susreti iz UEFA Europa League također će biti dostupni u live prijenosu, što će posebno razveseliti domaću publiku jer Hrvatski Telekom Prva liga ove sezone ima HNK Rijeku kao respektabilnog predstavnika. Također, svih 36 kola sa po pet utakmica Hrvatski Telekom Prve lige prikazuje se na sportskim programima MAXtv-a.
 
Dodatno, na tportalu se gotovo u realnom vremenu mogu pogledati i golovi te najzanimljiviji trenuci utakmica Hrvatski Telekom Prve lige. Nakon završetka, tportal.hr prikazuje i sažetke svake pojedine utakmice. Golovi te najzanimljiviji trenuci sa svih utakmica Hrvatski Telekom Prve lige, ali i utakmica Hrvatskog kupa i Druge lige mogu se pratiti i putem instantnih videonotifikacija s mobilne aplikacije TVizzy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 17:05