StoryEditorOCM
Promo arhivkoncert za pamćenje

Toni Cetinski ostavio srce na Tvrđavi sv. Mihovila

Piše Sponzorirani članak
26. kolovoza 2017. - 13:32
tony48.JPG

Najljepša pozornica Jadrana je bila ispunjena do posljednjeg mjesta na dugoočekivanom koncertu.

Kao što je i najavljivao, Toni je održao odličnu svirku koja je bila rasprodana mjesec dana unaprijed. Publiku su zagrijali Erik Vidović i Sara Andrić, mlade glazbene nade i natjecatelji glazbenog show-a „Zvijezde“. 

Slijedila je retrospektiva dvadeset i pet godina Tonijeve karijere prepune hitova uz koje se slavila ljubav i liječila slomljena srca. Jedinstveni ambijent ljetne pozornice nadahnuo ga je da pjeva dva i pol sata i poveže se s publikom.

- Dugo nisam bio u Šibeniku i očekivao sam da će koncert biti dobar, ali činjenica da sam se zaboravio slikati na pozornici govori koliko sam bio fokusiran na publiku. Htio sam dati sve od sebe. Uvijek slušam kako publika diše, gledam svaku reakciju i prema tome prilagođavam repertoar. Prostor Tvrđave sv. Mihovila je nešto posebno i publika je bila fenomenalna. Sa svakom pjesmom sam se vratio u vrijeme kad je ona bila hit – izjavio je Toni.

Koncert Tonija Cetinskog bio je pretposljednje događanje u sjajnoj ovogodišnjoj sezoni na Tvrđavi sv. Mihovila. 

Na zatvaranju ljetne pozornice 29. rujna još ćete imati priliku čuti koncertnu izvedbu prve hrvatske rock opere Gubec – Beg. Zajedničkim snagama donose ju Šibensko pjevačko društvo Kolo i Simfonijski puhački orkestar OSRH. 

Ulaznice po cijeni od 100 kuna možete nabaviti na blagajnama šibenskih tvrđava, u City Pointu (don Krste Stošića 1) te online sustavima Eventim i Crotia Tickets. 

Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava ulaznice mogu kupiti po povlaštenoj cijeni od 80 kuna uz predočenje valjane članske iskaznice u City Pointu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 02:57