StoryEditorOCM
Promo arhivčovjek s višegodišnjim iskustvom

Za predsjednika Uprave tvrtke Tifon postavljen Siniša Komnenović

Piše PR
21. kolovoza 2017. - 13:00
SinisaKomnenovic01

Novim Predsjednikom Uprave Tifona imenovan je Siniša Komnenović koji je upravljačku funkciju preuzeo 16. kolovoza ove godine. Siniša Komnenović posjeduje višegodišnje iskustvo stečeno u vodećim kompanijama u industriji robe široke potrošnje (FCMG). Karijeru je započeo u kompaniji Procter & Gamble radeći na različitim komercijalnim pozicijama dok je posljednjih šest godina obnašao funkciju direktora prodaje za Hrvatsku i Sloveniju u tvrtci Pernod Ricard.

Komnenović donosi relevantno i značajno iskustvo u razvoju poslovanja i znanje stečeno na različitim izvršnim pozicijama na kojima je ostvario izvrsne rezultate. Novi Predsjednik Uprave posjeduje diplomu fakulteta za menadžment u turizmu, a završio je i mnogobrojne poslovne i menadžerske programe tespecijalističke edukacije.

O TIFONU

Tifon je član MOL grupe tena hrvatskom tržištu svoje proizvode i usluge plasira na 44 benzinske postajei Skladištu naftnih derivata Zabok. Tifon zapošljava oko 600 visoko motiviranih i obrazovanih djelatnika, koje pomno prati u razvoju njihovih karijera uz stalnu edukaciju. Tifonova goriva imaju odlike visoke iskoristivosti i omogućuju smanjenu potrošnju u motorima.Po svojim karakteristikama zadovoljavaju najviše europske standarde kvalitete i zaštite okoliša.

Gastro koncept Fresh Corner nudi najvišu kvalitetu gastronomske usluge s naglaskom na apsolutnu svježinu namirnica po povoljnim cijenama.Tifon nudi uvijek svježe pripremljene sendviče, kruh, peciva, vrhunske kave, svježe cijeđene prirodne sokove, te dnevne namirnice potrebne u svakom kućanstvu.

Tifon u Hrvatskoj planira i nadalje ulagati u premium kvalitetu svojih benzinskih postaja, obučavanje osoblja te kreiranje novih ponuda u skladu sa suvremenim trendovima. Tifonova najveća nagrada  svakako su zadovoljni kupci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 06:37