StoryEditorOCM
Promo arhivKorak do zvijezda

Povoljnije ulaznice za koncerte na Tvrđavi sv. Mihovila još samo do 1. Srpnja

Piše PR
27. lipnja 2017. - 11:45
GPorter01

Nabavite svoje ulaznice po povoljnijim cijenama za nastupe ovih glazbenih velikana do 1. srpnja, nakon čega kreće drugi krug prodaje po višim cijenama.

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda u regiji sa zavidnom svjetskom karijerom, violinist Stefan Milenković se penje na ljetnu pozornicu Tvrđave sv. Mihovila 12. srpnja. Svoju karijeru započinje kao dječak nastupivši za Ronalda Reagana, Mikhaila Gorbacheva i papu Ivana Pavla II. Dobitnik brojnih nagrada koje je zaslužio i kao vilonist i kao umjetnik, Milenković je svestrani glazbenik koji osim klasične glazbe zalazi i u druge glazbene žanrove.

Ostvario je zanimljive suradnje sa mnogim svjetskim zvijezdama poput grupe Gorillaz, Vlatka Stefanovskog, Edina Karamazova i drugih. Na tvrđavi će održati koncert u pratnji pijanista Rohana De Silve s programom Freedom of Classic nakon čega slijedi scenski spektakl – nastup atraktivnog udaraljkaškog ansambla Sudar Percussion s projektom Oxygene i obradama Jean Michel Jarrea. Nabavite povoljniju ulaznicu za 130 kuna do 30. lipnja, a nakon 1. srpnja cijena je 150 kuna.

Američki pjevač i kantautor Gregory Porter dobitnik je dva Grammy-a, vlasnik najstreamanijeg jazz albuma svih vremena, a od strane kritike proglašen je najvećom jazz nadom. Jedinstvene i uzbudljive pjesme koje spajaju osobne i političke stavove i situacije te nevjerojatnu snagu ljubavi koju prenosi svojim baršunastim glasom otpjevat će nam 18. srpnja.

Nakon putovanja svijetom jazza, slijedi aftershow francuskog producenta i skladatelja, najpoznatijeg kao osnivača elektronske tango grupe Gotan Project – Philippe Cohen Solala koji će te rasplesati vrhunskim DJ setom Gotan Projecta obogaćenim plesnim, latino ritmovima! Povoljnija ulaznica je 235 kuna, a nakon 1. srpnja cijena je 265 kuna.

Ulaznice za oba koncerta najjednostavnije se mogu kupiti preko Croatia Ticket sustava i to klikom na widget u nastavku, a kupnja je moguća i u City Pointu šibenskih tvrđava (Ulica don Krste Stošića 1), na blagajnama šibenskih tvrđava sv. Mihovila i Barone, te u sustavu Eventima www.eventim.hr.

Vidimo se na korak do zvijezda!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 16:09