StoryEditorOCM
Promo arhivBosanac na odmoru u Solinu

Najgledanije hit komedije ovog ljeta u solinskoj Gradini

Piše Croatia Tickets
21. lipnja 2017. - 12:12
1Rijad

Nakon rasprodanih  dvorana u cijeloj regiji  jedna od najpopularnijih komedija koja nam dolazi iz BIH ovog ljeta na pozornici solinske Gradine i to u nedjelju 09.07.2017 u 21 sat.

Smijati se muci u inat popularno je u našem narodu i način kako preživljavamo teške i ponekad nemoguće trenutke.

Upravo je to bit ove komedije mentaliteta Bosanac na odmoru.  Na beskrajno duhovit način ispričana je  priča o odmoru  Bosanca koji se kroz prizmu supruga i oca pretvara u svoju suprotnost umor, znoj i patnju.   Komični konflikti supružnika zbog suvišnih krpica, različitih interesa, trošenja novca izaziva salve smijeha kod gledatelja.

Suprug,otac štedi svaki dinar-kunu,na odmoru se osjeća kao na bauštelu, gunđa, komedija progovara o ovisnostima čak i na plaži-ovisnost o mobitelu, društvenim mrežama. Nema istinskog odmora i diskonektiranja od svega i svakog. Izgubi se bosanski rahatluk i sposobnost uživanja u čistom besposličarenju, višesatnom besciljnom „kahvelenisanju“.

Predstava je samo u Splitu na sceni Komedije u Lori igrala 5 puta pred prepunom dvoranom gdje je glavni protagonista izlazio na bis više puta na oduševljenje publike.

Kako do ulaznice

Ulaznice po cijeni od 60 kuna najjednostavnije možete kupiti putem sustava CROATIA TICKETS i to klikom na http://www.croatia-tickets.com/hr/event/urnebesna-komedija-bosanac-na-odmoru-09-07-u-21-sat a rezervacije se mogu napraviti i slanjem poruke na Facebook stranicu: www.facebook.com/hit.komedija/  ili na  mobitel 095 527 1852. Broj ulaznica je ograničen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 13:42