StoryEditorOCM
Promo arhivnova generacija MAXtv

Televizija budućnosti sutra stiže u Split

Piše PR
15. lipnja 2017. - 12:00
maxtv

Televizija budućnosti Hrvatskog Telekoma sutra stiže u Split. Svi posjetitelji tako će dobiti priliku iz prve ruke doznati što sve omogućuje nova generacija MAXtv televizije, te doživjeti nevjerojatno televizijsko iskustvo. Program počinje u 10 sati, traje do 22 sata, a lokacija je Riva u Splitu.

Posjetitelje će dočekati pravi mali TV studio s mnoštvom ekrana uz zabavni program za djecu i odrasle pod vodstvom popularnog komičara Ivana Šarića. Uz Ivana, voditeljsku ulogu imat će i poznati TV i radijski voditelji Doris Pinčić Rogoznica i Frano Domitrović.

Cjelodnevni program donosi zabavne dječje i filmske radionice te natjecanje u PlayStation. Nova MAXtv televizija je interaktivna, sve njezine funkcionalnosti integrirane su na mobilnim uređajima, a novo sučelje korisnicima nudi jedinstveno TV iskustvo u potpunosti prilagođeno njihovim navikama.

Jednako kvalitetno iskustvo gledanja televizije dostupno je na svim zaslonima, a potpuna integracija MAXtv i mobilne MAXtv To Go usluge omogućava jednostavno i brzo prebacivanje gledanog sadržaja između različitih zaslona u bilo kojem trenutku.

- Često sam u pokretu i ono što mi se najviše sviđa kod nove platforme je upravo mogućnost prebacivanja videosadržaja na različite ekrane, primjerice s televizije na mobitel. Isto tako, visoka kvaliteta samog videosadržaja jednako mi je važna, tako da nova platforma uistinu predstavlja budućnost televizije.

Dođite u Split i uvjerite se iz prve ruke o čemu govorim - izjavio je poznati komičar i voditelj Ivan Šarić. Nakon Splita i Osijeka, nova MAXtv platforma bit će predstavljena i u ostalim hrvatskim gradovima uz večernje koncerte poznatih glazbenika na središnjim gradskim lokacijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:50