StoryEditorOCM
Promo arhivGlazbena čarolija

Nina Badrić 3. kolovoza na Sustipanu

Piše PR
5. lipnja 2017. - 12:28
Nina01

Na jednoj od najljepših otvorenih pozornica u Hrvatskoj, ljetnoj pozornici na splitskom Sustipanu, 3. kolovoza svoj će ekskluzivni koncert održati naša glazbena diva, Nina Badrić.

Ne skrivajući uzbuđenje zbog povratka pred splitsku publiku, Nina predstojeći koncert već sada željno iščekuje.
„Ne znam hoćete li mi vjerovati ako vam kažem da se toliko radujem tom koncertu već unaprijed, da doista jedva čekam početak kolovoza. U Splitu nisam dugo pjevala, a splitska publika i ja volimo se snažno i to od prvog susreta. Pogotovo sam sretna što dolazim na Sustipan, u taj jedinstven prirodni ambijent, u koji će se se moja glazba savršeno uklopiti,  u to sam sigurna. Koncert će biti sjajan, a znam da ćemo ga od samog početka, pa sve do bisa, otpjevati publika i ja - zajedno. Bit će to noć za pamćenje!“ istaknula je Nina Badrić.

Nina trenutačno vlada radijskim eterom širom regije sa svojim aktualnim singlom "Vrati me", no, već je najavila najavila da će svojim fanovima s početkom vrućeg ljeta pokloniti još jedan hit singl kojeg će, čini se, uživo po prvi puta izvesti upravu na Sustipanu.

Uz aktualne hitove "Vrati me", "Ljubav za tebe", "Dani i godine" i  "Vjetrenjače" i starije uspješnice poput "Čarobno jutro", "Takvi kao ti", "Da se opet tebi vratim", "Dodiri od stakla" i mnoge drugih, publika na Sustipanu moći će 3. kolovoza naš ponajbolji hrvatski ženski vokal i ljubimicu cijele regije, Ninu Badrić, doživjeti u posebno romantičnom koncertnom ambijentu.

Koncert koji nam predstoji na Sustipanu uključit će raskošnu produkciju, koja će dodatno upotpuniti ovu ljetnu koncertnu promociju novih Nininih hitova koji će se naći na iščekivanom albumu, ali i svih onih uspješnica koje znaju sve generacije domaće publike.  Jer iza Nine je doista više od dva desetljeća  blistave  glazbene karijere, u kojoj je svoju prepoznatljivost, uz brojne regionalne megahitove, izgradila i vrhunskim glazbeno-scenskim live nastupima.

Ulaznice za predstojeću glazbeno-koncertnu čaroliju Nine Badrić na Sustipanu su u prodaji po promotivnoj cijeni i u ograničenom kontingentu po 100,00 kn, a od 15. srpnja, cijena ulaznica za Ninin koncert iznosit će 130,00 kn.

Kako najlakše do ulaznica?

Ulaznice se mogu kupiti i online, preko sustava Croatia Tickets. Dovoljno je kliknuti na sljedeći link, - http://www.croatia-tickets.com/hr/event/koncert-nine-badric-na-sustipanu odabrati količinu ulaznica i dodati ih u košaricu. Plaćanje se obavlja karticom, a ulaznice dolaze na email adresu. Dovoljno ih je isprintati ili pokazati na mobilnom uređaju. Cijena je jednaka cijeni na drugim prodajnim mjestima, bez ikakvih dodatnih provizija.
Osim na Croatia Ticket sustavu, ulaznice su dostupne i u sustavu Eventim.hr, te na sljedećim prodajnim mjestima: Split – caffe bar „Cox“ (Trstenik), „Moon bar“ (Kotex), Kaštel Lukšić: trafika „Snoopy“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 15:25