StoryEditorOCM
Promo arhivKORAK DO ZVIJEZDA

Maskirani dvojac Nipplepeople predgrupa Stereo MC's na Tvrđavi sv. Mihovila

Piše PR
1. lipnja 2017. - 17:18
Slika2

Na Tvrđavi sv. Mihovila 11. lipnja predgrupa legendarnim Stereo MC's bit će tajanstveni maskirani dvojac - Nipplepeople. Iako je identitet članova ovog electro pop dua nepoznat, publika ih zna po njihovoj pjesmi Sutra, a odnedavno i po obradi pjesme Frka, koju u originalu izvodi Zdenka Kovačiček. Nastupali su na svim većim festivalima (EXIT, Hartera, Terraneo…) te kao predgrupa grupama Hurts i Faithless.  

Njihov prvi singl Broj iz 2009. glazbena kritika je opisala kao "perverzno veseli trip-hop". Sljedeći singl Sutra izlazi godinu dana kasnije i postaje veliki regionalni hit.  Singl Tebi prvi je put objavljen za Božić 2010. u akustičnom izdanju nazvanom - XMAS edition, a 2011. izbacuju nostalgičnu plesnu elektroniku Ne Volim Te. Uslijedili su singlovi Bolji(2012.), Balkan Express (2015.) te nakon dvogodišnje pauze u ožujku ove godine objavljuju novi glazbeni broj Frka,  najavljen kao „pjesma koju će biti teško izbaciti iz glave“.

 

Sasvim je sigurno da će Stereo MC’s u svom punom sastavu, sa snažnim ženskim vokalima i vrhunskim vizualnim projekcijama napraviti nezaboravnu večer visoko nad Šibenikom, na najljepšoj pozornici Jadrana. Još kad se večeri doda prednastup domaće electropop senzacije Nipplepeople, vrhunska zabava može početi!

Ulaznice za ovo i brojna druga događanja na Tvrđavi najjednostavnije se mogu kupiti preko Croatia Tickets sustava i to na http://www.croatia-tickets.com/hr/search/korak-do-zvijezda  te u City Pointu šibenskih tvrđava (don Krste Stošića 1), na blagajnama šibenskih tvrđava sv. Mihovila i Barone, kao i u sustavu Eventima. Cijena ulaznice iznosi 190 kn, a na dan koncerta 220 kn.

Uživajte s nama na Korak do zvijezda, 11. lipnja od 21 sat!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 06:38