StoryEditorOCM
Promo arhivKaptol Boutique Cinema By CineStar

Svečana premijera filma:'Kralj Arthur: Legenda o maču'

Piše PR
28. travnja 2017. - 19:08
Kralj Arthur 3

Brojni poznati među prvima pogledali legendarnu priču o kralju Arthuru
 
Sinoć je u najluksuznijem kinu u Hrvatskoj, Kaptol Boutique Cinema By CineStar, održana posebna projekcija filma ''Kralj Arthur: Legenda o maču'. Akcijska avantura redatelja Guya Ritchieja privukla je veliki broj poznatih osoba iz hrvatskog javnog života, pa su tako na premijeri bili nazočni Renata Sopek, Mirjana Mikulec, Damir Kedžo i Jelena Žnidarić Zsa Zsa, Kristina Krepela, Dean Pelić  te Vitezovi Zelingradski, koji su se sjajno uklopili u ovu starovjekovnu vitešku priču.
 
Film prati priču mladog Arthura, koji nakon što mu otac bude ubijen, a zli stric Vortigern nasilno preuzme krunu, izgubi nasljeđe te se nađe na nemilost mračnih ulica grada. Život mu se u potpunosti promijeni kada izvuče mač Excalibur iz kamena i sazna pravu istinu o svome porijeklu. Arthur uz pomoć prijatelja kreće u epsku bitku za povratak prijestolja i najslavniji mač u povijesti.

Redatelj Guy Ritchie ('The Man from U.N.C.L.E.,' 'RocknRolla', oba nastavka o Sherlock Holmesu) unio je u ovu poznatu vitešku priču elemente magije i fantazije, kao i svoj dinamični stil režije, u kojem se izmjenjuju ubrzani kadrovi, brzi dijalozi i sjajni soundtrack. Glavna uloga pripala je Charlie Hunnamu, koji je široj publici poznat po ulozi u hvaljenoj seriji 'Sinovi Anarhije'. Britanski glumac Jude Law pojavljuje se u ulozi njegovog strica Vortigerna, a Eric Bana glumi Arthurovog oca.
 
'Kralj Arthur: Legenda o maču' u distribuciji Blitza kreće s kino prikazivanjem u svim CineStar kinima 11. svibnja, i to u najboljim formatima REALD 3D  i 4DX, a ulaznice se mogu kupiti na blagajnama CineStara te online na:
http://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/kralj-arthur-legenda-o-macu/4249/1/1

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 09:37