StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Tjedni horoskop: Lavovima neće nedostajati ljubavnih ponuda, Ribe će se zauzeti za sebe, Ovnovi će biti ljubomorni

Piše MOZAIK SD
29. rujna 2024. - 08:30

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Do izražaja će doći vaša posesivna i ljubomorna priroda. Nastojat ćete kontrolirati partnera, ali vaši pokušaji dominacije neće nailaziti na dobre reakcije. Imate velike profesionalne ambicije, ali ne i razrađenu strategiju. Ne možete očekivati da se uspjeh dogodi preko noći pa zasučite rukave i primite se posla.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Očekuje vas naporan, ali uzbudljiv radni tjedan, u kojem će vam se otvoriti prilike kojima se dugo nadate. Sada je vrijeme da se primite posla i dokažete svoju vrijednost. Ljubavna zbivanja past će u drugi plan zbog poslovnih obaveza. Dragome se neće svidjeti što ga zapostavljate, što će dovesti do učestalih rasprava.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Rješavat ćete poteškoće brzo i lako, a sposobnost da razmišljate izvan okvira bit će vaša najveća prednost. Nadređenima će se svidjeti vaša kreativnost i sposobnost improvizacije pa bi vam mogli ponuditi bolju poziciju. Izlasci i druženja ispunit će vam raspored. Parovi će biti bliski i sve će raditi zajedno.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Ovo je vrijeme novih ljubavnih početaka. Spremni ste boriti se za onoga koga želite, a vaša karizma i seksipil pokazat će se kao dobitna kombinacija. U dugim odnosima doći će do buđenja vatre. Doživjet ćete emotivno i tjelesno ispunjenje. Kada je riječ o poslu, nedostatak strpljenja i strategije mogao bi vam se obiti o glavu.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Neće vam nedostajati ljubavnih ponuda, no osoba koja vam se sviđa bit će nezainteresirana. Izlasci s društvom skrenut će vam misli i odagnati samoću. Poslovna zbivanja idu vam u korist. Održavat ćete skladne odnose s okolinom i lakoćom svakoga šarmirati. Sjajno je vrijeme za održavanje sastanaka, prezentacija i konferencija.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Raspoloženi ste za akciju i željni zabave, što će vas potaknuti da češće izlazite. Veselit će vas pohađanje koncerata i okupljanja, a osoba s kojom ćete kliknuti na prvu postat će bitan dio vašeg života. Otvaraju vam se povoljne financijske prilike, a nije isključeno ni udruživanje s prijateljem ili pokretanje dodatnog posla.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Jačaju vam profesionalni apetiti. Spremni ste na naporan rad, a jedino što vam neće ići u korist bit će nestrpljivost. Izbjegnete li odluke donesene u afektu, na odličnom ste putu do cilja. Samci će padati na tuđu eleganciju i pozu, ali će u dubini duše čeznuti za toplom ljubavlju. Klonit ćete se osoba koje vam ne ulijevaju povjerenje. 

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Venera u vašem znaku donosi ugodne događaje koji će vam dugo ostati u sjećanju. Započet ćete vezu koja će imati izgleda da potraje, dok će parovima probuđena romantika unijeti iskru osvježenja u svakodnevicu. Na poslu ćete nailaziti na neiskrene pojedince i zato zadržite oprez kako biste izbjegli neugodnosti ili materijalne gubitke.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Nećete propuštati priliku za izlaskom, što će vam donijeti nova poznanstva. Svidjet će vam se osoba koja je u vezi, ali pazite se ulaska u tajne odnose i razmislite o posljedicama. Iskoristite povoljne planetarne utjecaje za učvršćivanje poslovnih odnosa. Dajte do znanja nadređenima da ste spremni preuzeti odgovornija zaduženja.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Odnos s partnerom varirat će između toplog i hladnog. Često ćete se prepirati, ali će žestoke svađe završavati vrućim pomirenjima. Nadređeni će vas zasuti dodatnim zaduženjima, koja će vam oduzimati mnogo vremena i energije. Pokažete li da ste dorasli izazovu, otvorit će vam se prilike kojima se potajno nadate.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Vodit ćete uzbudljiv društveni život. Upoznat ćete nove ljude i dobro se zabavljati, no ljubavna situacija će stagnirati. Nailazit ćete na zauzete ili emocionalno nedostupne osobe. Na poslu će se cijeniti vaša snalažljivost i dosjetljivost. Sjajno je vrijeme za učenje i polaganje ispita, kao i za sve intelektualne aktivnosti.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Zračit ćete pozitivom koja će obarati s nogu. Ljudi će biti privučeni vašim magnetizmom, što će vam donijeti više poziva za izlazak i nove ljubavne ponude. Samouvjereni ste i svjesni svojih vrijednosti. Nećete dopustiti da vas se na poslu obezvređuje, nego ćete se zauzeti za sebe. Neki će se izboriti za bolju poziciju i veću plaću.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

Ecija Ivušić

image

Ecija Ivušić

Ronald Gorsic/Cropix

Privlačna tv-voditeljica i influencerica rođena je 3. listopada 1986. u Vagi, koja ju je obdarila ljepotom i šarmom. Od svog je znaka poprimila ugodnu i ljubaznu narav. Prijateljski je nastrojena, ne voli sukobe i uživa u druženju i novim poznanstvima. Venera i Pluton u Škorpionu ukazuju na strastvenu prirodu i intenzivne emocije. U vezama je posesivna i ljubomorna. Ima velika očekivanja od svoje bolje polovice, ali samo zato što i sama daje puno. Pod utjecajem Marsa u Jarcu ambiciozna je i željna materijalne sigurnosti. Pred njom je intenzivno razdoblje u kojem joj savjetujemo više strpljenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2024 10:12