StoryEditorOCM
Panoramaona je stup obitelji

Što znamo o obiteljskom životu novog sportskog direktora Hajduka? Vanja je od danas u braku s ‘penzićem‘. Tobože...

Piše MOZAIK SD
27. svibnja 2024. - 16:03

Nikola Kalinić je od danas "penzioner"! To zaista komično zvuči kad se ovako napiše, ali naravno da je Nikola miljama daleko od umirovljenja i mirovanja.

No, činjenica ostaje da je završio svoju bogatu igračku karijeru, i to u dresu Hajduka, te preuzima novu ulogu u svom voljenom klubu, gdje je imenovan za sportskog direktora.

Ovo imenovanje Nikoli je bilo kao šlag na torti u tjednu preuzbudljivih događaja. Prošlog tjedna sa suprugom Vanjom dočekao je svoje treće dijete, čime je obitelj postala peteročlana. Ova sretna vijest razveselila je njihove bliske ljude, te donijela novu radost i uzbuđenje u njihove živote.

image

Konferencija za medije HNK Hajduk na na kojoj je Nikola Kalinic predstavljen kao novi sportski direktor.

Tom Dubravec/Cropix

Život Obitelji Kalinić

Nikola Kalinić, poznat po temperamentu i sjajnom nogometnom putu, i njegova supruga Vanja uvijek su naglašavali važnost obitelji. 

Poznati su po svojoj posvećenosti, međusobnoj podršci i ljubavi, te iako tajnoviti i samozatajni što se tiče javnog eksponiranja, često dijele sretne trenutke iz svog privatnog života sa svojim pratiteljima preko društvenih mreža.

Vanja i Nikola su u skladnom braku od 2013. godine. Iako nije često pod svjetlima reflektora, Vanja igra ključnu ulogu u održavanju harmonije unutar obitelji. Njezina posvećenost djeci i Nikoli čine je pravim stupom obitelji Kalinić.

Vanja i Nikola dijele životne vrijednosti, ona potječe iz Trpnja, diplomirala je na Pomorskom fakultetu, ali je svoju karijeru podredila suprugovoj.

U davnom intervjuu koji je dala za "Slobodnu", Vanja je otkrila da obožava modu, te da joj je ona "najdraži ispušni ventil" u rijetkim trenucima kad se može posvetiti samo sebi.

Zbog Nikoline su se karijere često selili, do Firence, Manchestera, kad je igrao za engleski Blackburn, a živjeli su i u Dnjipru u Ukrajini. Međutim, prije zajedničkog života, Vanja je puno godina provela sama.

"Iz moje skromne biografije s ponosom volim istaknuti to da sam s 15 godina otišla iz roditeljskog doma na pelješcu i četiri godine živjela sama dok nisam maturirala. Sigurno je to razlog zbog kojeg sam sazrela prije no drugi. Kad smo se Nikola i ja zaljubili, bili smo praktički još uvijek tinejdžeri, tako da je ostatak moje biografije usko vezan uz njegovu karijeru" - ocijenila je samozatajna Vanja, kojoj pripada puno u priči o Kalinom uspjehu.

Upitana kakav je Nikola na modnim terenima, odgovorila je:

"On kao tipično muško, sve mu je dobro i isto, pa tako da mu se pred očima pojavim u bijeloj majici, a nakon toga u haljini s kristalima, on ne bi primijetio razliku! 

Komentar je uvijek isti: "To ti je čudo, jesi li gotova?" - kroz smijeh je tada ispričala Vanja.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 01:19