StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Ovnove će član obitelji koštati živaca, Vage neće dopustiti stresu da im utječe na psihu, Škorpione čeka iznenađenje

Piše Mozaik SD
30. ožujka 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Bit ćete vrlo osjetljivi u emocionalnom smislu pa ćete burno reagirati na svaku provokaciju. Mlađi član obitelji koštat će vas dosta živaca, bilo da je riječ o vašem djetetu ili pak bližem rođaku.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Imat ćete mnogo planova, a malo mogućnosti da ih sve ostvarite. Ako vam nešto ne krene onako kako ste zamišljali, nećete skrivati razočaranje, no brzo ćete se prebaciti na ono što možete brže realizirati. 

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Bit ćete u svom elementu –  zabavni, duhoviti i prodorni. U hodu ćete rješavati teškoće ne dopuštajući da vam sitni problemi i negativne vijesti pokvare dan. Planirat ćete kako najbolje osmisliti vrijeme.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Ponovno ćete uspostaviti kontakt sa starim prijateljem. Vaši dugi razgovori pružit će vam dobar uvid u neke događaje, a zabava i ugodni trenuci pomoći da prebrodite napetosti kojima ste izloženi.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Zahtjevi pojedinih članova obitelji bit će vam pretjerani, i to ćete im dati do znanja. No, kako će vas cijela ta situacija činiti nervoznima, tako će i način na koji ćete to napraviti biti dosta oštar.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Disciplina i revnost u izvršavanju obaveza donijet će vam dodatne bodove. Ako ste bolovali, bit ćete na oprezu i pridržavati se savjeta liječnika. Najbolje ćete se opustiti uz glazbene i kulturne sadržaje.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Stoički ćete podnositi neizvjesnost i poslovna opterećenja. Nećete dopustiti vanjskim utjecajima da kontroliraju vašu psihu. Gurat ćete naprijed koliko god je moguće nadajući se boljim vremenima.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Spoznat ćete da je pametnije neke planove i informacije sakriti od drugih. Tražite li ljubav preko interneta, mogli biste naletjeti na zanimljivog, ali i nedokučivog pojedinca koji će vas zaintrigirati.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Samopouzdanje će vam porasti, a vaša ljubavna strast djelovati vrlo poticajno na suprotnu stranu. Zahvaljujući sigurnom nastupu i uvjerljivom izlaganju, pregovori će se odvijati u željenom smjeru.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

U vašem okruženju bit će uzbuđenja i napetosti. Sastanci će se otkazivati, a rasprave odugovlačiti. Neophodno je da zadržite samokontrolu jer biste nestrpljenjem i povišenim tonim odgurnuli druge od sebe.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Borit ćete se za rješenje svoje poslovne i novčane situacije. Mogli biste prihvatiti dodatan honorarni posao ili unovčiti svoj umjetnički talent. Ostavit ćete malo vremena za posjetu najstarijih članova obitelji.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2023 03:48