StoryEditorOCM
PanoramaJESTE SE PREPOZNALI?

Ovih šest horoskopskih znakova poznati su manipulatori, obratite pozornost na njihovo ponašanje

Piše mozaik sd
20. studenog 2023. - 19:55

Šest horoskopskih znakova poznati su po izvrsnim manipulativnim vještinama, tvrde astrolozi. To ne znači nužno da će njihovo djelovanje negativno, ali, dobro je obratiti pozornost na specifično ponašanje ovih znakova, piše Astrotalk.

1. Škorpion: Šarm i inteligencija

Škorpioni su naširoko poznati po svojoj sposobnosti preciznog manipuliranja. Oni su poput šahista koji predviđaju svaki potez. Škorpion bi mogao suptilno potaknuti svog partnera da učini ono što Škorpion želi, a sve to činit će se kao partnerova ideja. Njihov karizmatični šarm i duboka emocionalna inteligencija pomažu im u tome.

2. Blizanci: Dirigiraju situacijom

Blizanci su majstori riječi i duhovitosti. Oni mogu vješto manipulirati razgovorima kako bi ih usmjerili u željenom smjeru. Mogu biti predvodnici zabave, zadržavati pozornost svih dok potajno orkestriraju situacije u svoju korist. Ovaj zračni znak ne predstavlja samo dualnost, već i prilagodljivost, dajući Blizancima prednost u raznim situacijama.

3. Rak: Emocionalni lutkar

Rakovi su stručnjaci su za emocionalnu manipulaciju. Oni intuitivno razumiju osjećaje drugih i mogu koristiti to znanje kako bi prilagodili situacije svom ukusu. U grupi, Rak bi mogao igrati ulogu mirotvorca dok suptilno gura svoj plan ispod površine, a sve u ime održavanja harmonije.

4. Vaga: Diplomatski manipulator

Vage su diplomatske i šarmantne i često koriste svoju gracioznost da utječu na razne situacije. One mogu bez napora manipulirati ljudima i navesti ih da se slože s njima, a istovremeno izbjegavaju sukob. Na radnom mjestu, Vaga može uvjeriti svoje kolege da preuzmu dodatni posao, a da nitko ne shvati da je - izmanipuliran.

5. Jarac: Strategija i plan

Jarci su izvrsni stratezi. Metodično planiraju svoje poteze, promišljajući svaki detalj. Oni manipuliraju osiguravajući da sve ide po njihovom, a djeluju nevino. U financijskoj odluci, Jarac bi mogao lukavo utjecati na druge da ulože u projekt koji im u konačnici donosi korist.

6. Ribe: Tkalac snova

Osobe u znaku Riba posjeduju jedinstveni šarm koji može otopiti i najhladnija srca. Oni manipuliraju kroz svoje snove i fantazije, tjerajući druge da njihovu viziju vide kao zajednički san. U vezi, Ribe mogu navesti svog partnera da vjeruje kako je određeni potez bio njihov zajednički izbor, dok je to zapravo bila želja Ribe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. studeni 2023 19:55