StoryEditor
PanoramaPUŠTENI iz bolnice

Konačno zajedno: Valent Sinković stigao po elegantnu suprugu i novorođenog sina

Piše PSD
30. ožujka 2021. - 21:58

Antonela Sinković u subotu, 27. ožujka, na svijet je donijela dječaka Karla. Maleni se rodio u Petrovoj bolnici u Zagrebu, odakle je danas pušten kući. Oduševljeni tata Valent jedva je dočekao svoju malu obitelj povesti kući, piše gloria.hr.

Karlo Sinković ide kući! Nakon što je pravnica Antonela Sinković u subotu na svijet donijela prvo dijete, proslavljeni olimpijac Valent Sinković došao je pred Petrovu bolnicu u Zagrebu, gdje je stigao kako bi svoju suprugu i njihovog dječaka konačno odveo kući. Budući da zbog pandemije koronavirusa nije mogao prisustvovati porođaju niti posjetiti svoju malu obitelj, veslač je jedva dočekao da ih može odvesti kući.

Sa širokim osmijehom, u elegantnoj bijeloj haljinici - Antonela je napustila bolnicu u formi kakvu je imala prije trudnoće i porođaja. Supruga Valenta Sinkovića očito je jedna od onih sretnica čija se zahvalna linija održava lako i vraća brzo. No, to je ionako nevažno. Važno je da je porod prošao u najboljem redu i da je obitelj na okupu.

Valent je jedva dočekao trenutak kada će svog sina uzeti u naručje, a otkrio nam je to i u subotu, kada smo mu čestitali na prinovi.

"Hvala vam puno na čestitkama, porod je prošao dobro i supruga se dobro osjeća. Žao mi je što nisam mogao biti uz nju, ali takve su mjere sada. Još ne vjerujem da sam postao tata! Ne mogu vam uopće opisati taj osjećaj, izvan sebe sam od uzbuđenja. Jedva čekam trenutak kada će izaći iz bolnice, da ih zagrlim i da primim svog sina u naručje", rekao nam je tada ponosni tata.

item - id = 1087880
related id = 0 -> 1116752
related id = 1 -> 1116330
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2021 05:36