StoryEditorOCM
PanoramaŠTO KAŽU ZVIJEZDE

Horoskop za utorak: Vage neće vam se svidjeti kako se neki prijatelji odnose prema vama, Lavovi izađite u društvo

Piše MOZAIK SD
30. svibnja 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Naći ćete se u procijepu između obitelji i prijatelja, a budete li se burno jogunili, izlazak u društvo mogao bi vam prisjesti. Shvatit ćete da ćete morati promijeniti navike i prilagoditi se.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Nalazite se na raskrižju na kojem ćete morati izabrati samo jedan put za budućnost. Trebat ćete se opredijeliti za jednu osobu između dvije koje vam se skoro podjednako sviđaju, no svaka na svoj način. 

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Bit ćete brbljavi, a u kojem god društvu bili, nećete se ustručavati pokazati svoj stav. Otvoreno ćete pristupati drugima, no osjetite li da je netko neiskren, brzo ćete se distancirati.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 5

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Uz samo malo dobre volje i tolerancije, uspjet ćete ostvariti harmoničan obiteljski život i kvalitetniji odnos s ljubavnim partnerom. Uživat ćete u otkrivanju novih zajedničkih interesa s dragim ljudima. 

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Ne trebate se uzrujavati zbog problema jer ćete ih uskoro moći riješiti ili će nestati. Izađite u društvo, prošećite se gradom – pogledi koji će se zaustavljati na vama godit će vašem egu.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Isplanirajte slobodan dan tako da ga ne provedete unutar svoja četiri zida, nego da pođete na izlet; Godit će vam promjena okoline, upoznavanje novih predjela i isprobavanje kulinarskih specijaliteta.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Neće vam se svidjeti kako se neki prijatelji odnose prema vama, no ponašat ćete se kao da ne marite za to. Želite li spasiti brak ili započeti novu ljubavnu vezu, budite iskreni i odvažni.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Bit ćete nemirni i nespremni zadržati se na jednom mjestu. Udovoljite potrebi za promjenama, ali tako da ne unesete kaos u privatni život. Bavite se tjelovježbom ili promijenite stil odijevanja.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Usmjerit ćete se na ljubav i estetiku. Privući će vas pojedinac koji vam je teško dostupan. Spoznaja da vam veza s njim može zakomplicirati život djelovat će na vas poput afrodizijaka.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

U dobrom društvu zaboravit ćete na obaveze. Razveselit će vas i novi ljubavni impulsi. Privlačna osoba pokazat će zanimanje za vas, no vi ćete biti suzdržani dok ne budete sigurni što želite.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Vaša svojeglavost i neprilagodljivost negativno će se odraziti na međuljudske odnose. Ne budete li u privatnom životu pazili što radite i govorite, vaši bližnji mogli bi se prilično uvrijediti.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Vaša ljubav postaje sve jača. Ako ste gajili sumnje, sada ćete se uvjeriti da ste svom izabraniku na prvom mjestu. Financijski planovi dobro se razvijaju pa ne trebate ništa požurivati.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2023 04:23