StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za utorak: Strijelci, pojačajte unos vitamina; Lavove čekaju promjene na poslu; Bikovi - mislite na sebe!

Piše MOZAIK SD
7. veljače 2023. - 08:30

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Bit ćete vrlo izravni, ali i nepromišljeni. Bez dlake na jeziku reći ćete što mislite. Netko će se zbog toga naljutiti, a netko nasmijati, no u dugoročnom smislu takvo bi vam ponašanje moglo dosta štetiti. 

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Zaokupljeni ste svojom financijskom situacijom, ulaganjima u kuću ili stan te širenjem imovine. Pronađite malo vremena za ono što volite i što vas opušta. Pokušajte uskladiti potrebe duha i tijela.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Zabrinjavat će vas odnos s prijateljem koji se u posljednje vrijeme ponaša prema vama drukčije nego inače. Razmišljat ćete jeste li možda nehotice napravili ili rekli nešto što ga je moglo povrijediti.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Optimistični planovi dosta će vas ponijeti pa ćete izgubiti smisao za realnost. No, da biste ostvarili svoje želje, morat ćete ih malo bolje razraditi. Ako ste zauzeti, možete računati na partnerovu potporu.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Iznenadit će vas promjene u poslu. Shvatit ćete da se morate što prije prilagoditi novonastaloj situaciji. Dopustite bliskim prijateljima ili kolegama da vam pomognu riješiti problem koji vas zaokuplja.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

U odnosu prema bližnjima pokazat ćete više tolerancije i razumijevanja. Nastojat ćete zaštititi svoju privatnost, posebice ako ste tek započeli ljubavnu vezu i još niste sigurni što osjećate i želite.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Rastrzani ste između želje za slobodom i potrebe da pored sebe imate srodnu dušu. Razmišljat ćete o prošlosti s dozom melankolije, napose o odnosu s osobom koja je ostavila veliki trag u vašem životu.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Bilo da nešto kupujete ili prodajete, pokazat ćete talent za trgovinu. Zabavljat će vas cjenkanje. Moguće je i da vas razveseli zakašnjela isplata honorara ili poziv na ručak od strane poslovnog partnera. 

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Moguće je prolazno neraspoloženje i manje zdravstvene tegobe. Poželjno je da pojačate unos vitamina, a ako se ne osjećate dobro, ne postavljajte sami dijagnozu i terapiju, već posjetite liječnika. 

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Morat ćete se malo više namučiti da biste uspješno obavili svoja zaduženja, no pratit će vas dobre kritike pa vam ništa neće biti teško. Da biste se još bolje osjećali, odvojite malo vremena za tjelovježbu. 

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Imat ćete osjećaj da vas nitko ne razumije. Činit će vam se da je oko vas previše laži, dvoličnosti i pretvaranja. Ako između vas i kolega postoje određene nesuglasice, ne žalite se odmah nadređenima.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Pravi je trenutak da poduzmete konkretne korake ne biste li popravili svoj profesionalni status i ostvarili bolju zaradu. Mogli biste se odvažiti na financijski rizik i sudjelovanje u nagradnim igrama.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. ožujak 2023 21:43