StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za utorak: Kod Bikova će proraditi ljubomora, Vodenjaci će razmišljati o prekidu veze, Rakovi će biti napeti

Piše MOZAIK SD
6. lipnja 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

S dosta uspjeha završit ćete jedan zadatak i odmah započeti novi. Veliki su izgledi da se zaljubite u osobu koja će znati kako vam udovoljiti. Intuicija vas tjera da slušate svoje srce.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Vaša ljubomora će se aktivirati čim partner pogleda nekog privlačnog i zanimljivog. Mogli se oneraspoložiti, čak i ako se bude previše glasno smijao dosjetkama vaših prijatelja i znanaca.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Uspjet ćete se naći s prijateljem kojeg nikako ne možete uhvatiti. Dugo čekane teme produžit će vaše druženje, ali i to će vam se činiti malo obzirom da imate o toliko toga prodiskutirati.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Često ćete mijenjati raspoloženje. Umor zbog napornog rada ili obiteljskih obaveza ostavit će vas tankih živaca. Nastojte ne poticati napetosti u domu jer ćete se teško moći suzdržati.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Bit ćete nespretni i zaboravljivi stoga vodite više računa o svojim stvarima i ne kasnite na dogovore. Rukujete li oštrim i zapaljivim predmetima, ne zaboravite poduzeti mjere opreza. 

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Morat će nakratko zanemariti poslovne planove. Nemojte se nervirati, nego pokušajte udovoljiti članu obitelji. Vaša pomoć bit će važna, a rješenje koje postignete obradovat će sve.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Jedan prijateljski odnos bit će vam posebno zanimljiv. Ako ste samac, upravo kroz taj odnos, koji se držao u okvirima prijateljstva, spoznat ćete kakvu osobu želite za svog partnera.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Kritikama i preispitivanjem emocija pokvarit ćete odnos s ljubavnim partnerom. Izbjegnite nesuglasice s roditeljima da ne biste izgubili njihovu podršku. Ne dajte se isprovocirati.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Porast će vam energija i samopouzdanje, a prijatelj ili kolega pomoći će vam u ostvarenju plana. Svidjet će vam se privlačni stranac kojeg posljednjih dana često viđate u svojoj blizini.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Bit ćete u stanju proći preko svake prepreke koja vam se nađe na putu. No, riječi jednog pojedinca mogle bi vam ostaviti gorak okus. Nemojte se pokolebati pred sam kraj puta prema cilju.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Sve će vam se činiti komplicirano i uzaludno, posebice emocionalna pitanja, ljubav i brak. Prije ćete razmišljati o prekidu, nego o ozbiljnijem razgovoru. Opustit će vas duga šetnja.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKANervoza i užurbanost dominirat će u radnoj sredini. No, vi se nećete uzrujavati ako se stvari ne budu odvijale onako kako ste zamislili. Bit ćete fleksibilni, strpljivi i tolerantni.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 23:25