StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za utorak: Bikovi ne štede na šarmu, Blizanci neće gubiti strpljenje, a Škorpioni se bave svojim izgledom

Piše MOZAIK SD
21. ožujka 2023. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Poželjet ćete isprobati nešto novo i odmaknuti se od ustaljenih normi. Pratit ćete trendove i biti aktivniji na društvenim mrežama. Početak proljeća obilježiti ćete pojačanom tjelesnom aktivnošću.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Usmjerit ćete pažnju na estetiku, ljepotu i ljubav. Pazit će na svoje loše navike. Okoristit ćete se potporom starije žene, a želite li zavesti osobu koja vam se sviđa, nećete štedjeti na šarmu i duhovitosti.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Unatoč manjim zastojima i odgodama, nećete gubiti strpljenje na radnom mjestu, nego ćete još i smiriti pokojeg kolegu. Budete li otvoreni za nešto novo, moguća su ugodna iznenađenja na ljubavnom planu.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22. SRPNJA

Ugled i prestiž bit će vam od iznimne važnosti pa ćete vagati izjave i paziti da se nikome ne zamjerite. Nemojte previše očekivati od pojedinca koji vam daje velika obećanja. Vjerujte unutarnjem glasu.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Intenziviraju se pregovori s poslovnim partnerima stoga budite pažljivi u komunikaciji i sklapanju ugovora. Ljubomora će biti zaslužna za nepromišljene izjave u društvu partnera. Ne upadajte drugima u riječ.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Na poslu će doći do izražaja vaša želja za savršenstvom. Prionut ćete na slaganje dokumenata i uređenje radnog stola te obaviti besprijekorno svaki zadatak. Pravo je vrijeme za mijenjanje loših navika.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Osjetit ćete snažnu tjelesnu želju i potrebu da veći dio dana provedete u blizini partnera ili simpatije. Obraćat ćete pažnju na nevažne stvari. Budite oprezniji u prometu i komunikaciji sa suradnicima.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Dan će obilovati zanimljivim situacijama i preokretima. Od ranog jutra bit ćete aktivni i spremni na iznenađenja. Bavit ćete se vanjskim izgledom. Imate li višak kilograma, krenut ćete na dijetu.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Imat ćete dobre i zanimljive ideje koje biste mogli vrlo brzo ostvariti. Posvetite se sebi i svojim hobijima jer će bavljenje omiljenim aktivnostima imati blagotvoran utjecaj na vaše raspoloženje.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Nadređeni će očekivati da budete posvećeniji poslu, no bit će vam teško koncentrirati se na rad. Misli će vam posvuda lutati pa ćete jedva dočekati kraj radnog vremena. Osjećaj umora pratit će vas cijelog dana.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Očekuje vas vijest koja će vas iznenaditi i motivirati. Otvorit će vam se nove prilike, izaći ćete u javnost ili pridobiti naklonost utjecajnih pojedinaca. Mogli biste posjetiti dermatologa ili stomatologa.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Nove okolnosti vam možda neće ići na ruku, no uspješno ćete se izvući iz svakog problema. Znat ćete prikriti svoje nedostatke i manjak iskustva,

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2023 02:15