StoryEditorOCM
Panoramašto zvijede kažu

Horoskop za subotu: Blizanci - pazite se tračeva, Vage - ne razbijajte glavu uzalud, Ribe - samo opušteno danas

Piše MOZAIK SD
3. lipnja 2023. - 07:30

Horoskop za subotu, 3. lipnja

    

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Koliko god bili samostalni, nećete moći sami sve napraviti. Iako će vam biti teško, zatražite pomoć bližnjih jer bi vas greške mogle skupo stajati. Prijatelj će vam dati dobar savjet.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Tražit ćete da partner poštuje vašu privatnost i slobodu, a na isti način ćete se i vi odnositi prema njemu. Nećete opstruirati njegove odluke, čime ćete ga potaknuti da prihvaća vaše želje.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Željni ste razgovora i zabave s prijateljima. No, bude li previše ljudi uključeno u tajne vašeg intimnog života, nemojte se čuditi ako se počnu širiti tračevi. Pazite kome se otvarate.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Imat ćete energije i stvaralačkog duha za sve aktivnosti koje namjeravate poduzeti. Otvoreno ćete izražavati želje i mišljenja. S više ćete inicijative pristupiti rješavanju problema. 

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Imat ćete osjećaj da nešto radite pogrešno ili da se za sve morate dodatno potruditi. Uzmite malu stanku i opustite se u dobrom društvu. Tako ćete osvježiti um i spoznati pravi put.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Obiteljsko druženje obilježit će vikend, kao i briga za starije ili najmlađe. Žurno reagirajte ako opazite promjenu u ponašanju svoje djece. Vaša potpora najbolje ćete ublažiti njihove brige.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Nedostajat će vam volje da provedete u djelo svoje planove. Ako ste umjetnik, osjetit ćete manjak inspiracije. Nemojte razbijati glavu pitanjima bez odgovora, već obavite ono što je nužno.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Nervozni i napeti, poticat ćete razmirice u svojoj okolini. Komunicirat ćete s neozbiljnim pojedincima koji će vas držati u neizvjesnosti pa će realizacija vaših planova biti odgođena.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Poželjet ćete unijeti nove navike u svoj život. Mogli biste promijeniti garderobu, frizuru ili način vježbanja. Ako ste zauzeti, iskoristite vikend za posjet novom i neistraženom mjestu.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Vrijeme je da otvorite novo poglavlje u privatnom životu. Shvatit ćete da se neke emocije, okolnosti i navike više ne mogu vratiti. Pristupite li raskidu sporazumno, nećete previše žaliti.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Počet ćete pomalo gubiti zanimanje za partnera. Posvetit ćete vrijeme društvu i zabavi. Željet ćete okusiti malo slobode, no pripazite da neke osobe ne shvate vaše koketiranje s drugima ozbiljno.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Doza hrabrosti koju steknete putem prijateljske podrške omogućit će vam da smjelo krenete u osvajanje svoje simpatije. Budete li opušteni i konstruktivni, susret će proći dobro.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 23:10