StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za subotu: Bikovi će ogoliti svoje osjećaje, Jarčeve će netko pokušati prevariti, a Rakove će netko privući

Piše MOZAIK SD
4. veljače 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Bavit ćete se pitanjima vezanima uz stanovanje i odnosom s rodbinom. Nastojat ćete razgovorom riješiti nesuglasice. Pomognete li znancu u nevolji, otkrit ćete da su njegovi osjećaji dublji od prijateljskih.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 5

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Vaši zahtjevi naići će na obiteljski pristanak. Želite li ljubavnu vezu dovesti na najvišu razinu, vrijeme je da svoje osjećaje posve ogolite. Samo potpuno povjerenje će vas odvesti prema željenom skladu.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Nesporazumi s bližnjima koštat će vas mnogo živaca. Prije nego što kažete nešto što biste mogli požaliti, izbrojite u sebi do deset. Pokušajte se opustiti baveći se tjelovježbom i stvarima koje vas vesele.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22. SRPNJA

Kreativac umjetničkog duha privući će vašu pažnju. Oboružani samopouzdanjem, nećete dopustiti da vam izmakne. Vaša inicijativa bit će pun pogodak. Zauzeti će se prepustiti partnerovim intimnim željama.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Novi partner pobuđuje u vama osjećaj sigurnosti koji vam već dugo nedostaje. Pokušajte ne idealizirati voljenu osobu jer se lako možete razočarati. Suočite se s realnošću i priznajte si da i ona ima mana.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Na osnovu svoje intuicije i sitnih detalja iz zajedničkog života primjećujete partnerovo nezadovoljstvo. No, možda je bolje ne izreći naglas ono što naslućujete. Pričekajte da se druga strana izjasni.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Vodit ćete previše brige o sitnicama i tuđim riječima. Izbjegavajte aktivnosti koje zahtijevaju izuzetnu spretnost i motoriku jer bi zbog nekog naglog pokreta moglo doći do ozljede ili loma ekstremiteta.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Dan je kao stvoren za ljubav i opuštanje. Iskoristite pozitivne vibracije i posvetite se partneru ili novoj simpatiji. Vikend provedite u opuštenoj atmosferi, izvan grada s prijateljima ili obitelji.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Obiteljski odnosi neće biti baš sjajni, a dodatno će vas uzrujati činjenica što malo tko uvažava vaše mišljenje. Teško ćete podnositi samoću pa ćete u svakom trenutku nastojati biti okruženi prijateljima.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Istaknut ćete se u zadacima koji iziskuju dobre mentalne sposobnosti i pronicljivost. Mogli biste otkriti i pokušaj prevare. Partner neće moći skrivati svoje želje od vas, a vi ćete mu ih rado ispuniti.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Raščistit ćete nesporazum s dobrim prijateljem, koji vam već neko vrijeme ne da mira. Oboje ćete shvatiti da ste pretjerali pa ćete drage volje ostaviti sukob iza sebe. Budite umjereni u jelu i piću.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 5

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Pridavat ćete mnogo pažnje svojoj pojavi. Nastojat ćete se pokazati u najboljem svijetlu, posebice pred partnerom ili simpatijom. Svaki vaš pokret i gesta bit će pomno isplanirani da im se dopadnete.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. ožujak 2023 03:54