StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za srijedu: Bikovi dobit ćete obećavajuću poruku od simpatije, Ribe potrudite se oko svog izgleda i nastupa

Piše MOZAIK SD
31. svibnja 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Progonit će vas erotska žudnja pa se nećete moći usredotočiti na svoje obaveze. Žalit ćete se da vas drugi iskorištavaju, no kad biste bili fokusiraniji i manje tvrdoglavi, mogli biste brže napredovati.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Planirane aktivnosti neće teći kako ste zamislili, no nećete se obeshrabriti. Vaša energičnost, smjelost i spremnost na borbu pokazat će se kao velike prednosti. Dobit ćete obećavajuću poruku od simpatije.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Mogli biste postići dobar rezultat, no samo ako se ozbiljno primite posla. Nemojte se oslanjati na sretne okolnosti, nego zatomite ponos i zatražite pomoć od onih koji imaju više iskustva od vas.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 5

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Razmišljat ćete o prihodima i rashodima. Žrtve koje ste dosada podnosili zbog iluzije sigurnosti u poslu učinit će vam se besmislenima. U iznalaženju rješenja iskoristite svoju intuiciju i imaginaciju.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Bit ćete ćudljivi i često mijenjati odluke, unoseći napetost u svoje okruženje. Radite li u timu, vaš suradnik brzo će vas spustiti na zemlju. Svjesni svojeg ponašanja, nećete mu proturječiti.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Zanimljive ideje navirat će vam jedna za drugom. Bez većih problema obavljat ćete nekoliko poslova istovremeno. Pružit će vam se prilika za usavršavanje i upoznavanje s novim tehnologijama.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Bez problema ćete obavljati sve što se bude tražilo od vas. Međutim, dođete li u situaciju da vi trebate preuzeti odgovornost, postat ćete neodlučni i zabrinuti. Nemojte se plašiti umjerenog rizika.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Vaša kreativnost bit će sputana, ali to vas ne treba previše zabrinjavati. Druženje s rodbinom na površinu bi moglo izvući tajne koje su trebale ostati skrivene. Morat ćete paziti što komu govorite.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Napravit ćete propust koji će utjecati i na vaše suradnike. Radi li se o financijama, nemojte dopustiti da netko zbog vas ima dodatne troškove. Spasite ono što možete i zadržite korektan odnos.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Zbog povećanih radnih obaveza odgodit ćete obiteljske dogovore ili pogaziti obećanje koje ste dali bližnjima. Ako ne možete pomiriti profesionalne interese s ljubavnima, trebat ćete nešto žrtvovati.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Imat ćete dobre ideje i smjele planove, no profesori ili nadređeni tražit će da se pridržavate njihovih uputa i naredbi. Ljutit ćete se i na bračnog partnera jer će tražiti previše od vas. 

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Potrudite se oko svog izgleda i nastupa. Budite opušteni pa ćete se iznenaditi kako se sve može ljepše odvijati. Javite se članovima obitelji koje ste u posljednje vrijeme malo zapustili.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 17:31