StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za ponedjeljak: Vodenjaci se ne razumiju s partnerima, Ribe su kreativne, Ovnovi vjerujte u svoje ideje...

Piše MOZAIK SD
20. ožujka 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Okolnosti će vam ići na ruku, posebice ako se bavite aktivnostima koje uključuju kreativnost i stvaranje. Vjerujte u svoje ideje. Vaša reakcija povrijedit će partnera pa mu pokažite da vam je stalo do njega.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Kad vaš partner bude pored vas, osjećat ćete se jačima i sigurnijima u sebe. Dvostruko ćete mu vratiti sve ono dobro što vam pruži. Imate li u kući školarca, ne dopustite da olako shvati školske obaveze.  

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Zanimat ćete se za zadatke koji zahtijevaju komunikativnost, taktičnost i odlazak na putovanje. Otvoreno ćete pokazivati svoje namjere i sposobnosti. Nemojte žuriti jer biste mogli zaboraviti na dano obećanje.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Otiđete li u šoping centar s prijateljima, mogli biste zavući ruku preduboko u džep. Pazite da zbog izdataka na odjeću i kozmetiku ne povećate minus na računu. Ako se želite malo opustiti, bavite se hobijem.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Nailazit ćete na probleme u komunikaciji s bližom okolinom, a posebno teško nosit ćete se s ograničenjima koja će vam pokušati nametnuti zabrinuti članovi obitelji. Razmislite jesu li oni možda u pravu.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Pokažite malo više inicijative na radnom mjestu. Nemojte dopustiti da pametuju oni koji znaju mnogo manje od vas. Zabrinutost zbog budućih novčanih izdataka donekle će vam remetiti spokoj.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Novonastale okolnosti vraćaju vas korak natrag. Držite se svojih planova i ako vam razvoj događaja ne bude išao na ruku. No pokaže li se da radite protiv sebe, radije se usmjerite na nešto drugo.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Problemi s partnerom koji se odnedavno pojavljuju sada će postati još istaknutiji. Izgubit ćete previše vremena i živaca na žučne prepirke nakon kojih se još dugo nećete moći smiriti. Stanite na loptu.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Nedavni uspjeh ojačat će vaš ego. Mogli biste sjediti na dvije stolice, što bi vam se moglo obiti o glavu. Nemojte zbog neodlučnosti prokockati priliku da pobliže upoznate nekoga vrijednog vaše pažnje.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Čut ćete povoljne vijesti o prijatelju ili članu obitelji koji je bio u teškoj situaciji. U pogledu zdravlja i općeg stanja organizma izuzetno će vam koristiti tjelovježba koju možete pronaći na internetu.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Jaz nerazumijevanja između vas i partnera postaje sve dublji. Umjesto da gledate kako ćete biti što dalje od njega, privucite mu pažnju i privolite ga na razgovor. Probajte ga nagovoriti da vam se povjeri.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Bit ćete kreativni, ali ne i dobro organizirani pa ćete previše vremena potrošiti na nevažne zadatke. Ometat će vas učestali pozivi i poruke te kolege koji imaju višak slobodnog vremena ili se ne snalaze baš dobro.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2023 14:24