StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za petak: Vagama odnos s roditeljima neće biti blistav, Vodenjaci će se brzo umarati

Piše Mozaik SD
26. svibnja 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Pratit će vas sreća u prometu i snalaženju Ako ste na putu, nećete se izgubiti u nepoznatom kraju. Uspješno ćete obaviti šoping te pronaći baš onaj komad odjeće i obuće koji ste priželjkivali.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Morat ćete biti staloženi, ozbiljni i spremni preuzeti veću odgovornost. Pokažete li da ste na visini zadatka, dobit ćete pohvale i jamstvo za napredovanje. Suzbijte sklonost plandovanju.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Posvetite se zdravlju i tjelesnoj formi. Ne odgađajte posjete liječniku ili zubaru, nego obavite sve pretrage. Budete li odmah djelovali, brzo ćete zadobiti snagu i nećete kasniti s obavezama.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Smišljat ćete taktiku koja će vam omogućiti da zaintrigirate svoju simpatiju i privučete njenu pažnju. Ako ste zauzeti, očijukat ćete s atraktivnim znancima samo da malo razbijete monotoniju.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Očekuje vas mnogo posla u vezi financija i troškova. Neki zaostaci mogli bi doći na naplatu stoga pričekajte s planovima za putovanje ili ulaganjima. Ne posuđujte novac onome tko ga teško vraća.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Analizirat ćete svoju financijsku situaciju gledajući koliko ste u dobitku. No, još nije vrijeme da ulazite u veće materijalne rizike, posebice ako ste isplanirali određenu svotu novca odvojiti na ljetovanje.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Opterećivat ćete druge problemima s partnerom ili simpatijom. Odnos s roditeljima neće biti baš blistav pa ne očekujte da će vas oni razumjeti i podržati. Prijatelj će vam dati najbolji savjet.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Nagla promjena okolnosti zahtijevat će od vas snalažljivost i prilagodljivost. Nećete imati vremena zatražiti tuđu pomoć. Mladi će okusiti što znači odgovornost izvan granica roditeljskog doma.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Poradit ćete na sebi. Bolje ćete se kontrolirati i više truditi oko odnosa s prijateljima i obitelji. Naučit ćete kako izbjeći prikrivene provokacije poslovnih konkurenata i zadržati svoju poziciju.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Emocionalna ranjivost zavladat će privatnim životom. Poticat ćete ljubavne zaplete dramatično doživljavajući svaku riječ ni ne shvaćajući da se na taj način kockate s nečim uistinu vrijednim.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Brzo ćete se umoriti, posebice ako radite od kuće te istovremeno obavljate kućanske poslove. Odmah kažite ukućanima da ne može sve biti na vama jer ćete kasnije postati živčani i svadljivi.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Bit ćete razbacani na sto strana, no nećete se žaliti. Imat ćete elana i nećete uludo rasipati energiju. U svakoj prilici pronalazit ćete lijepu riječ za prijatelje što će njima mnogo značiti.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 13:35