StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za četvrtak: Bikovi će imati dan ispunjen užicima, Vage ne započinjite prepirke, Ribe zaostajete s poslom

Piše MOZAIK SD
23. ožujka 2023. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Moguće je novo poznanstvo i to tamo gdje uopće ne biste očekivali da će vam se nešto zanimljivo dogoditi. Budite otvoreni prema svim mogućnostima. Ženska osoba uvjerit će vas u svoje prijateljstvo.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Fokusirat ćete se na ljubavna pitanja. Neočekivani ostanak partnera kod kuće priuštit će vam dan ispunjen užicima i nježnostima. Ako ste u braku, počet ćete razmišljati o osnivanju ili proširenju obitelji.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Primit ćete pomoć ili prijateljsko upozorenje od znanca koji vam nije previše blizak, što će vas ugodno iznenaditi. Smišljate li plan za sigurno financijsko zaleđe, naići ćete na dobru priliku da ga ostvarite.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22. SRPNJA

Iznenadne promjene u radnoj sredini pokvarit će vam planove. Postane li očigledno da imate posla nelojalnom konkurencijom, planirajte aktivnosti kojima biste mogli okrenuti situaciju u svoju korist.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Prizemljit ćete svoje osjećaje i realno sagledati sve mogućnosti koje vam se pružaju. Primit ćete potporu i savjet iskusnog kolege ili starije osobe. Imate li problema s partnerom, klonite se jalovih rasprava.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Pratit ćete događaje u susjedstvu i nećete imati mira dok ne saznate sve činjenice. Prihvatit će ulogu osobe koja rješava međuljudske odnose, no neki bi to mogli doživjeti kao miješanje u njihov život.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Bit će vam teže nego inače disciplinirati se, posebice ako vaš poslodavac ima dodatne primjedbe o vašem radu. Olako ćete protumačiti kritike upućene od strane pojedinih znanaca. Ne započinjite prepirke.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Skloni ste donošenju radikalnih poslovnih odluka koje se mogu negativno odraziti na vašu karijeru. Uzrujavat ćete se zbog pojavljivanja partnerove stare ljubavi ili ćete mu predbaciti da vam nešto krije.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Nećete imati mira. Po mislima će vam se stalno vrtjeti ideje kojima biste mogli unaprijediti neke stvari u kućanstvu. Svojom vedrinom i duhovitošću popravit ćete raspoloženje obitelji i prijateljima.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Tražit ćete brzi izlaz iz situacije u kojoj ste se našli. Nedostatak strpljenja i ishitrenost bit će glavni razlozi za donošenje odluke koja vam neće biti od dugoročne koristi. Vratite se korak natrag.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Povući ćete se s ljubavne scene i vući poteze nakon duljeg promišljanja i iz sjene. S kolegama, prijateljima i rodbinom komunicirat ćete slobodno i otvoreno. Pripazite na mjehur i bubrege.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Zaostajat ćete s poslom pa ćete nastojati što više toga nadoknaditi od kuće. Želite li uspjeti u svome naumu, udaljite se od ukućana i pronađite miran kutak. Nemojte predugo surfati po internetu.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2023 16:35