StoryEditorOCM
Panoramakakva šteta

Doktorica otkrila koliko traje prosječan intimni odnos, a minutaža razočarala mnoge: Muškarci zbog ovog moraju doktoru

Piše MOZAIK SD
4. lipnja 2023. - 15:20

Doktor Harry Fisch proveo je istraživanje kako bi utvrdio koliko dugo traje prosječna intimna veza, a rezultate je objavio u knjizi "The New Naked: The Ultimate Sex Education for Grown-Ups", piše Blic.rs.

Istraživanje navodi da 43 posto parova u prosjeku ne vodi ljubav dulje od dvije minute. Nadalje, 23 posto njih ima intimne odnose od tri do sedam minuta, 15 posto od sedam do 15 minuta, a samo 12 posto parova navodi da seks traje od 15 minuta do nekoliko sati.

Fisch u knjizi piše da su muškarci glavni "krivci" za kratke seksualne odnose zbog preuranjene ejakulacije. Više od 90 posto žena ne može doživjeti orgazam unutar dvije minute, zbog čega su često uskraćene za zadovoljstvo.

Velike su varijacije među parovima, pa neki doista vode ljubav i do sat vremena, no puno je više onih čije su ‘strastvene seanse‘ kratke‘, napisao je Fisch.

Osim toga, u knjizi je naveo kako u prosjeku parovi vode ljubav dva puta tjedno. Muškarcima koji ne mogu odgoditi orgazam nakon dvije minute ili ga dožive nakon 40 minuta savjetovao je da se posavjetuju s liječnikom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 13:58