StoryEditorOCM
PanoramaŠto zvijezde kažu

Bikovi, popravite kvarove, Blizanci, ne dopustite da vas koče tračevi! Rakovi će probuditi strast i erotiku u vezi

Piše Mozaik SD
1. travnja 2023. - 08:30

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA


Morat ćete donijeti odluke koje će dugoročno utjecati na vaš ljubavni ili obiteljski život. Vodite računa da konačni zaključci budu utemeljeni na stvarnim činjenicama i dubinskim analizama.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Uložit ćete u svoj dom i kreativno izražavanje. Mogli biste iskoristiti umjetnički duh i unijeti dašak romantike u životni prostor. Ako znate baratati alatom, popravite kvar ili izradite komad namještaja.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

U rješavanju ljubavnih problema pomoći će vam roditelji ili stariji pojedinci koji će vam svojim iskustvom pomoći da riješite nedoumice. Ne dopustite da vas koče tračevi, tuđi stavovi i provokacije.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Pridavat ćete više pažnje vlastitom izgledu i dojmu koji ostavljate. Probudit će se strast i erotika u ljubavnoj vezi, ali i potreba za očijukanjem i osvajanjem. Pazite kamo ćete usmjeriti svoje zavodničke strelice.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Mogući su nagli preokreti, iznenadne promjene te raskid prijateljske ili ljubavne veze. Ostanete li prisebni i hladnokrvni, još ćete izvući nešto pozitivno iz svega. Fokusirajte se na svoje interese.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4


DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Vaša pozitivna energija bit će zarazna za okolinu. Ako netko od vaših najbližih podlegne stresu i strahovima, vi ćete se silno truditi da mu izmamite osmijeh na lice. Uživat ćete u pravljenju kolača.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Bit ćete skloni samosažaljenju i bijegu od problema. Ne zabijajte glavu u pijesak, već se suočite s teškoćama. I svađa bi mogla biti korisna jer će vam pomoći da se oslobodite napetosti, sumnji i dvojbi.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Napetost i stresne situacije prouzročit će povremene ispade bijesa i smetnje u radu probavnih organa. Ako ste u prilici, relaksirajte se dugom šetnjom u prirodi. Tjelovježba i malo samoće jako će vam goditi.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Probudit će se vaša intuicija. Počet ćete gledati dublje i ozbiljnije na neke stvari. Pokušat ćete pronaći malo vremena za blisku osobu. Saslušajte je i pomognite joj objektivnim viđenjem stvarnosti.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Ako osjetite pad volje i motivacije, partner će pronaći pravi način da vas digne na noge. Dijelit ćete strast prema društvenim igrama i gurmanskim užicima te nadahnuto oplemeniti životni prostor.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Vaša zlovolja i negativan stav otvorit će vrata problemima pa pronađite nekog tko će vas razveseliti. Nazovite prijatelja ili rođaka kojeg dugo niste čuli. Ne provocirajte pojedince koji se teško kontroliraju.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Poradit ćete na svojem novom načinu života i unijeti promjene. Imate li kakav porok, odlučno mu se suprotstavite. Prestanete li pušiti i jesti slatkiše, napravit ćete dobru stvar za svoje zdravlje i financije.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2023 16:22