StoryEditor
ModaMUDAR IZBOR

Vrijeme za štednju: prva dama Splita na misi za Sv. Duju ponovila haljinu s otvaranja Splitskog ljeta, lani su joj stalno brojali nove kreacije

Piše M.K.
7. svibnja 2020. - 11:08
Dr. Daniela Marasović Krstulović ”staru haljinu” otvorenog dekoltea prekrila je prozračnom bijelom stolomDuje Klarić/Hanza Media

Prva dama Splita, dr. Daniela Marasović Krstulović, na svečanoj misi u čast blagdana Svetog Duje u splitskoj Katedrali pojavila se u već viđenoj haljini.

image
Duje Klarić/Hanza Media


Prekrasnu ljetnu haljinu žuto-bijelog uzorka, Oparina supruga, naime, nosila je i na lanjskom otvaranju 65. Splitskog ljeta, kad smo je snimili u Dioklecijanovim podrumima, na partyju nakon premijere "Rigoletta".

image
Daniela Krstulović Marasović u efektnoj haljini premijerno se pojavila na otvorenju 65. Splitskog ljeta, u društvu ministrice Nine Obuljen Korzinek
Saša Burić/Hanza Media


I tada su mnogi komentirali kako gospođi Krstulović odlično pristaje boja i kroj haljine, a istim se može pohvaliti i u današnjoj prigodi, pa možemo zaključiti kako gradonačelnikova supruga nije podlegla zamkama života u izolaciji.

Budući je vrijeme od sveopćeg gospodarskog pada, kada bi se moglo i moralo rezati po svim sektorima, odijevanje "stare haljine" doima se kao mudar izbor, čime splitska liječnica zaslužuje dvostruku pohvalu.

Prošle godine, sjećamo se, novinari su u brojnim medijima bilježili veliku ljubav dr. Daniele prema haljinama s potpisom brenda Self Portrait.

image
Obitelj Krstulović na lanjskoj Sinjskoj Alci
Tom Dubravec/Hanza Media


Na lanjskom otvarenju 304. Sinjske alke, prva dama Splita pojavila se u jako atraktivnoj crvenoj čipkastoj haljini na jedno rame, za koju se pisalo kako je "svuda rasprodana", a cijena joj je iznosila 545 dolara, odnosno oko 3600 kuna.

Na otvorenju 59. izdanje Festivala zabavne glazbe Split 2019. uočena je u prugastom modelu istog brenda, čija je cijena iznosila 2850 kuna.

Sjećamo se i prošlogodišnjeg dolaska dr. Marasović Krstulović na proslavu Svetog Duje, kad su mnogi komparirali njezin styling s onim bivše predsjednice, Kolinde Grabar Kitarović, budući su se cijelog dana družile.

image
Na lanjskoj proslavi Svetog Duje u društvu supruga i bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović
Vojko Bašić/Hanza Media


U lanjskoj procesiji sudjelovala je u cvjetnoj haljini s bijelim ovratnikom, čija je cijena bila 3390 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2021 06:19